Tuğrul Türkeş, Maşallah bunların dili bayağı büyük!

Türkiye'nin tarihin her döneminde mazlumlara kucak açtığını söyleyen Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş 'Ama aradan terörisler de sızabiliyor. kaçakçı da gelebiliyor' dedi.

28 Şubat 2016 Pazar 16:59
Tuğrul Türkeş, Maşallah bunların dili bayağı büyük!






Tuğrul Türkeş, Maşallah bunların dili bayağı büyük!

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Suriye sınırının güvenliğiyle ilgili eleştirilere "Zulümden kaçan da geliyor, anarşist de geliyor, kaçakçı da geliyor. Muhalefetin dili maşallah büyük, ‘bunlar önlenemiyor mu?’, gel sen önle” diye cevap verdi.

HDP FIRSATI KAÇIRMIYOR, İHANETE  DEVAM EDİYOR

Sınır güvenliği denildiğinde sınırın iki tarafında da kolluk kuvvetinin, gümrüğün ve denetimin olması gerektiğine işaret eden Türkeş şöyle konuştu: “Almanya ile Fransa’nın arasında hudut olduğunda bir Fransız ordusu var bir Alman ordusu var, Avrupa Birliği olduğu halde. Gelip geçerken de iki tarafın birden gümrükçüsü var. Bizim burada aşağıda eşkıya, üstte de biz bunu önlemeye çalışıyoruz. Türkiye’nin coğrafyası, Türkiye’nin jeopolitiği yani içinde bulunduğu coğrafyanın getirdiği siyasi meseleler maalesef bizi başka işlerle uğraşmaya mecbur bırakıyor.” Türkeş, HDP’nin de fırsatı kaçırmayıp ihanete devam ettiğini söyledi.
Son Güncelleme: 28.02.2016 17:01
Anahtar Kelimeler:
Tuğrul Türkeş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.