Türk Kızılayı Yardım Çalişmalarini Hızla Sürdürüyor

ANKARA, () - KARAMAN'ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden kazasından sonra başlayan arama kurtarma çalışmaları hızla devam ederken Türk Kızılayı da yiyecek ve içecek ikramına başladı. Çadır kurulumuna da başlayan Kızılay, çalışmaları...

30 Ekim 2014 Perşembe 11:35
Türk Kızılayı Yardım Çalişmalarini Hızla Sürdürüyor






ANKARA, () - KARAMAN'ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden kazasından sonra başlayan arama kurtarma çalışmaları hızla devam ederken Türk Kızılayı da yiyecek ve içecek ikramına başladı. Çadır kurulumuna da başlayan Kızılay, çalışmaları yürütün tüm ekiplere destek olmanın yanı sıra, bekleyişlerini sürdüren ailelerin de yanında oluyor.

Bölgede 23 kişilik profesyonel kadrosunun yanı sıra gönüllüleriyle hizmet vermeye başlayan Kızılay, bölgeye ikram aracı ve mobil mutfak olmak üzere 8 araç sevk etti. Kumanya, su ve içme suyu dağıtımlarını aralıksız sürdüren Kızılay, üç öğün sıcak yemek çıkarmak için ise hazırlıklarını tamamlıyor.


ÇADIR VE BATTANİYE SEVK EDİLDİ

Kaygılı bekleyişlerini sürdüren madenci yakınları için bölgeye genel maksat çadırları ve battaniye sevk eden Kızılay, oluşabilecek yeni ihtiyaçlar için ise yardım araçlarını hazır bekletiyor.

Ankara Afet Operasyon Merkezi ve Adana Afet Yönetim Merkezinden gelişmeleri takip eden Kızılay’ın çalışmalarına afet bölgesine yakın şubelerinden de destek gidiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.