Türkeş: Hain değilim, istifa etmedim

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin 'hainlikle' suçladığı Tuğrul Türkeş, “Ben MHP’deyim. İstifa etmedim" dedi.

28 Ağustos 2015 Cuma 22:13
Türkeş: Hain değilim, istifa etmedim






Türkeş: Hain değilim, istifa etmedim


Bahçeli'nin 'hainlikle' suçladığı Tuğrul Türkeş, “Ben MHP’deyim. İstifa etmedim. Etmem. Anayasal bir görev üstleneceğim. Onlar da beni atamaz.” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul eden MHP Milletvekili Tuğrul Türkeş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ağır ithamlarına yanıt verdi.

İşte, "Devlet sahipsiz kalmamalı" diyerek bakanlık teklifini kabul eden Türkeş'in Vatan'dan Murat Çelik'e yaptığı açıklama:

Tuğrul Türkeş, partisinden gelen istifa çağrıları, istifa etmezse ihraç edileceği yönündeki açıklamalar ve MHP'den ayrılması halinde siyasi yaşamına Ak Parti'de devam etme ihtimali konusunda aynen şöyle dedi:
"Hayır. Ben MHP'deyim. İstifa etmedim. Etmem. Anayasal bir görev üstleneceğim. Onlar da beni atamaz."

BAŞBAKANLIK'TAN KORUMA

Başbakan Davutoğlu, seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş'e Başbakanlık korumalarından bir ekip tahsis etti. Türkeş'in evinin önünde de Başbakanlık tarafından koruma tedbiri alındı.

Al Jazeera'nin edindiği bilgiye göre kaynaklar, Türkeş'in daha önceden de korunan bir isim olduğunu ancak görevi kabul ettiğini bildirmesinin akabinde Başbakanlık korumalarından bir ekibin kendisine tahsis edildiğini söyledi.

OKTAY VURAL: YAZIKLAR OLSUN

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Türkeş'in ihraç istemiyle disipline sevkedildiğine ilişkin bilgiyi Meclis Başkanlığı'na ilettiklerini açıkladı.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural basın toplantısı düzenledi.  Vural, "Yazı Meclis'e gönderildi. Bu zatın MHP sıfatı ile üstleneceği hiçbir görevi yoktur" dedi.
Hem Tuğrul Türkeş'e hem de Başbakan Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Siyasette mert olmak gerekir, bu Güneş Otel olayının yeni bir versiyonudur" dedi.

Son Güncelleme: 28.08.2015 22:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.