Türkiye ile KKTC arasında çevre alanında işbirliği

ANKARA, () - ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek ile çevre alanında işbirliğine ilişkin mutabakat zaptı imzaladı. Bakan Güllüce, imza töreninde yaptığı konuşmada, bakanlık...

26 Mart 2015 Perşembe 16:43
Türkiye ile KKTC arasında çevre alanında işbirliği






ANKARA, () - ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek ile çevre alanında işbirliğine ilişkin mutabakat zaptı imzaladı. Bakan Güllüce, imza töreninde yaptığı konuşmada, bakanlık olarak KKTC'de yürüttükleri bazı çalışmaların bulunduğunu söyledi.

İki bakanlık arasında imzalanan mutabakatın büyük önem taşıdığını belirten Bakan İdris Güllüce, "Özellikle tapu ve kadastroyla ilgili çok yoğun çalışmalarımız var ve devam ediyor. Allah hayırlı etsin" dedi.

Bakan Dinçyürek de anlaşma sayesinde iki bakanlık arasındaki sıcak, organik, işbirliği ve hoşgörüye dayalı çalışmaların bundan sonra daha bilimsel ve kapsamlı olacağını dile getirdi. Protokol sayesinde, KKTC'deki çevre sorunlarına çok daha kapsamlı şekilde yaklaşma imkanı elde edeceklerine dikkati çeken Dinçyürek, konuyla ilgili emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.