Tüsiad Kılıçdaroğlu'nu Ziyaret Etti

ANKARA () - TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer ile TÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu HP Genel Merkezi'nde ziyaret etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı...

30 Ekim 2014 Perşembe 14:18
Tüsiad Kılıçdaroğlu'nu Ziyaret Etti






ANKARA () - TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer ile TÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu HP Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer ve TÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleriyle CHP Genel Merkezi'nde görüştü. CHP MYK salonunda yapılan Kılıçdaroğlu ve Dinçer başkanlıklarındaki TUSİAD ile CHP görüşmesine, TUSİAD Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Selin Sayek Böke, Burhan Şenatalar, Murat Özçelik ile CHP'nin Brüksel Temsilcisi Kader Sevinç de katıldı.

 

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.