Ümit Özdağ için MHP'den şok karar; Yeniden ihraç istendi

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Başkanlık sistemine karşı çıktığı için partisinden ihraç ediliyor. Partililer şokta

20 Ekim 2016 Perşembe 15:37
Ümit Özdağ için MHP'den şok karar; Yeniden ihraç istendi






Ümit Özdağ için MHP'den şok karar; Yeniden ihraç istendi

Başkanlık sistemi tartışmalarında 'Hayır' oyu vereceğini açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili Prof.Dr. Ümit Özdağ hakkında şok karar. Parti yönetimi Ümit Özdağ'ı Kesin İhraç Talebiyle Disiplin Kurulu'na yolluyor.

BAHÇELİ GİBİ DÜŞÜNMEYENLER SAF DIŞI

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın tedbirli ve parti üyeliğinden kesin çıkarma talepli olarak Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı'na sevk edildiğini açıkladı.

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle; "Parti üyelik görev ve sorumluluklarını gösteren parti tüzüğümüzün 11. Maddesinin ihlali, yine tüzüğümüzün 78/4-c-e-g maddelerini ihlal mahiyetindeki eylem ve açıklamalar yanında benzeri faaliyetler içerisinde olmak sebebiyle parti tüzüğümüzün 81. Maddesi kapsamı ve gereğince tedbirli ve parti üyeliğinden kesin çıkarma talepli olarak Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığımıza sevk edilmiştir."

 

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.