Üsküdar AK Kadınlar Kavalcıoğlu ile devam edecek

AK Parti Üsküdar İlçe Kadın Kolları Başkanı, Songül Kavalcıoğlu güven tazeledi

27 Ocak 2015 Salı 15:47
Üsküdar AK Kadınlar Kavalcıoğlu ile devam edecek






Üsküdar AK Kadınlar Kavalcıoğlu ile devam edecek


AK Parti Üsküdar İlçe Kadın Kolları 4 .Olağan Kongresi'nde Songül Kavalcıoğlu, yeniden başkanlığa seçildi. Kavalcıoğlu, tek aday olarak girdiği seçimde 392 delegenin oyunu alarak güven tazeledi.

Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongreye AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Özlem Zengin, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi ve Arge Başkanı Müberra Kavak, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, İsmet Uçma ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile bine yakın AK Partili katıldı.

Üsküdar Belediyesi Kongre Merkezi'nde gerçekleşen kongrede konuşan Kavalcıoğlu,  hedeflerinin 2071 olduğunu belirterek, “Temel taşlarımız mahallelerimiz ile birlikte kapı kapı dolaşarak yönetimimizle 2015 seçimlerine güçlenmiş olarak gireceğiz. AK Kadınlar olarak, AK Parti’nin başarısı için büyük bir gayretle çalışmalarımıza daha da hız katıp yolumuza durmadan devam edeceğiz" dedi. 2015 Haziran seçimlerine dikkat çeken AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ise "Üsküdar, kadın kollarımız ile daha da güç kazanacak. Hep birlikte aralıksız çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Son Güncelleme: 27.01.2015 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.