Vatan Partili Okyay: İkinci kurtuluş savaşını başlatacağız

Mustafa ERCAN / MERSİN, () - VATAN Partisi Genel Başkan Yardımcısı Turgut Okyay, Türkiye'nin zor günler geçirdiğini belirterek, "İkinci bir kurtuluş savaşı başlatacağız. Ulusumuzu ve ülkemizi böldürmeyeceğiz" dedi. Görev yaparken...

02 Mart 2015 Pazartesi 17:36
Vatan Partili Okyay: İkinci kurtuluş savaşını başlatacağız






Mustafa ERCAN / MERSİN, () - VATAN Partisi Genel Başkan Yardımcısı Turgut Okyay, Türkiye'nin zor günler geçirdiğini belirterek, "İkinci bir kurtuluş savaşı başlatacağız. Ulusumuzu ve ülkemizi böldürmeyeceğiz" dedi.
Görev yaparken Abdullah Öcalan'ı yargılayıp mahkum eden emekli hakim Turgut Okyay, partisinin il teşkilatı tarafından Mersin Gazeteciler Cemiyeti Konferans Salonu'nda düzenlenen üye katılım toplantısına katıldı. Burada, 'Mustafa Kemalin askerleriyiz' sloganları ile kürsüye gelen Turgut Okyay, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ifade etti. Türkiye'de ikinci kurtuluş savaşını başlatacaklarını kaydeden Okyay şöyle konuştu:
"Partimiz halktan yana, halkın mutluluğu için çalışan, kendi çıkarlarını asla düşünmeyen toplumun çıkarlarını her şeyin üstünde tutan bir partidir. Göreceksiniz çok başarılı olacağız. Biz insanlara saygılıyız, insanları seviyoruz. İnsanların yükselmesi için, insanların özgürlüğü için çalışıyoruz. Demokrasimizi geliştireceğiz, Atatürk ilke ve inkılâplarını çok daha ileriye götüreceğiz. Ülkeyi bölmek isteyenler şunu iyi bilsinler ki, Türkler ve Kürtler kardeştir, siyam ikizleri gibidir. Bu gerçeği görmeden siyaset yapılamaz. Bu gerçeği göremeyenler siyaseti bıraksınlar. Türkiye'yi kimse bölemez. Biz kardeşiz, onlarla mutluyuz, onlar da bizlerle mutlu. Hiç kimse bu ülkeyi bölemez, buna inanın. Göreceksiniz çok başarılı olacağız. Hep beraber bu ülkeyi kurtaracağız. Ulusumuzu ve ülkemizi böldürmeyeceğiz."

Turgut Okyay'ın konuşmasının ardından Vatan Partisi'ne katılan 220 kişi sıra ile söz alarak, partiye katılma nedenlerini açıkladı. Daha sonra Okyay, partiye katılanlara rozetlerini taktı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.