Yalçın Avcı, CHP Belediye Meclis üyeliği adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nden İstanbul Bahçelievler'den Belediye Meclis üyeliği için aday olan Yalçın Avcı, daha çok demokrasiye katkıda bulunabileceğini belirterek hedeflerini açıkladı.

06 Şubat 2019 Çarşamba 18:15
Yalçın Avcı, CHP Belediye Meclis üyeliği adaylığını açıkladı






Yalçın Avcı, CHP Belediye Meclis üyeliği adaylığını açıkladı; Neden Demokrasi, Neden Siyaset ?

Cumhuriyet Halk Partisi'nden İstanbul Bahçelievler'den Belediye Meclisi üyeliği adayı olan Yalçın Avcı, daha çok demokrasiye katkıda bulunabileceğini belirterek hedeflerini açıkladı.
    
Siyaset içinde çocuk ve yaşlıların huzur içinde daha fazla yeşil alan içinde yaşam hakkına kavuşmak için mücadele edeceğini söyleyen Yalçın Avcı şu açıklamasında şu bilgileri verdi: Dünyada insan yapısına ve varlığına en uygun sistemdir demokratik sistem. Eleştirebilmek, araştırabilmek, fikrini özgürce söyleyebilmek, yazabilmek, kişisel haklarının kanunla güvenceye alındığı, seçme ve seçilme haklarının olduğu sistemdir, rejimdir demokrasi. Bütün bu hakların hakça kullanılmasının temeli; demokratik,  hak ihlali olmayan, hilesi hurdası olmayan seçimlerle güvence altına alınır.
    
Siyaset yapmak aynı zamanda ülkeye ve demokrasiye katkı sunmaktır. Adilce ve hakça seçilip ülke yönetimine il ve ilçe yönetimine katkı sunmak iktidarı ve muhalefetiyle  ülke nimetine, halkına, sokağına, ağacına, yoluna, çiçeğine, hayvanına;  en önemlisi  demokrasisine sahip çıkmak ne ulvi bir görevdir. Onun için siyaset yapan, bu ülkeye hizmet eden, emek veren herkese saygı duymak gerekiyor. Emeklerine, çabalarına, ürettikleriyle   ülkeye katkı sunan, saygınlığını arttıran herkese sonsuz saygılarımı sunarım ve  zamanı, imkanı, fırsatı olan herkesin siyaset yapması gerektiğine inanırım. Çünkü eğitimimizi, işimizi, aşımızı kazandığımız ülkemize ondan kazandıklarımızı iade etmenin, borcumuzu ödemenin en iyi yollarından birisidir siyaset yapmak. 
    

Karınca kararınca siyasete katkı sunma mücadeleme son beş yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’nde Belediye Meclis Üyesi olarak devam etmekteyim. Yemyeşil ve tertemiz parklarında rahatça sohbet eden yaşlılarımız, oynayan çocuklarımız için; çevresi temiz, kaldırımları rahat, yürümeye uygun, yürürken otomobiller arasında tedirginlik duyulmayan Bahçelievler için, modern kent kültürü ile geleneksel değerlerini birleştirerek barış ve huzur içinde ortak yaşam alanları, kültür evleri, spor salonları, bahçe nizamlı mimarisi ile örnek Bahçelievler mücadelesine karınca kararınca  katkı sunmak amacıyla, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel yönetim seçimlerinde, 5 yıl daha CHP’den Meclis Üyesi aday adayı oldum. Aday olan herkese sağlık ve başarı diliyorum. 
    
Ben ülkemize emek veren;  fabrikasında, işyerlerinde istihdam sağlayan herkese, ürettikleri ile bizlere rahatlık sağlayan emekçilerimize, ofisinde, arabasında, tarlasında, sokağında, okulunda, çalışıp ülke ekonomisine katkı sunan herkese sağlık diliyorum.
    
31 Mart 2019 seçimlerinin dünya ve ülke adelesine, demokrasisine, siyasetine hayırlı ve  uğurlu olmasını diliyorum. 
 

Son Güncelleme: 06.02.2019 18:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.