Yiğit Bulut ve Mehmet Metiner'e ekran yasağı

AK Parti ve hükümete yakınlığı ile bilinen medyada deprem beklentisi hakim. Sosyal Medya'da Passport Medya hesabından atılan twitler mesajlarını okuyanlar Medya'nın Fuat Avnisi mi yorumlarını yapıyor

09 Haziran 2015 Salı 19:29
Yiğit Bulut ve Mehmet Metiner'e ekran yasağı






Yiğit Bulut ve Mehmet Metiner'e ekran yasağı


AK Parti 7 haziran seçimlerinin ardından kamuoyunda en çok sivrilen, kendi tabanın bile tepkilerine neden olan isimlerin kulağını çekiyor. İslam'da 'Yakın akrabalara yardımı' ekranlarda torpilli atamaları savunarak kullanan Mehmet Metiner ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı son kurşununa kadar korumaya yemin eden Yiğit Bulut'a ekranlara çıkma yasağı getirildiği iddia ediliyor. İddianın sahibi TRT ve hükümete yakınlığı ile bilinen medya kuruluşlarındaki iç hesaplaşlamaları sosyal medyada paylaşmaya başlayan Pasaport Medya.

Twitter'da bugün kişisel yazışmaları takipçileriyle paylaşan Passaport Medya'nın iddiaları oldukça vahim. TRT'de evrak yakılmaya başlanmasından, Star ve Yeni Şafak Gazeteleri ile Sabah grubunda yapılacak olan operasyonlar hesapta en ince ayrıntısına kadan deşifre edilmiş,  İşte söz konusu hesapta yayınlanan bilgiler...

İŞTE O TWİTLERDEN BAZILARI

Güzel insanlar, önce siyaset kaset ile dizayn edilirdi. Şimdiler de ise medya. Melih Başkan, Ahmet Hakan'a aba altından sopayı gösterdi!

TRT Genel Müdür Yardımcıları BB ve Reis'e 'Paralelcikleri' TRT Haber Daire Başkanı Nasuhi Güngör'ün anlık ilettiğini söylüyor.

Genel Müdür Yardımcıları TRT'de evrak imha işine başladılar. İmha etseniz de kurtuluşunuz yok. Hepsi kayıt altında. Boşuna çabalamayın.

Passport Media ‏@passporttr 

Güzel insanlar,anlayacağınız TRT Genel Müdür Yardımcıları birbirine girmiş, birbirini satmaya başlamışlar bile.Raporlarda neler var neler

Bu 'SIZINTI' SABAH CEO'su S.A.'yı referans gösterek Mehdi'nn iş takipçiliğini de yapıyormuş. Yayınlayacağımız görüşme  01.05.2015'e ait.


C.K. isimli bu 'SIZINTI'nın Whatsapp yazışmalarının tamamı elimizde. Sadece haber değeri taşıyan bölümünü sizinle paylaşacağız.


Melih Altınokun kovulma nedeni koalisyon değil.Kendisi ile ilgili CİNER'e bir dosya gitti.Dosyanın içeriği bizde kalsın.TARAF dönemine ait


Sabah GYY Erdal Şafak emekli ediliyor. Yerine Ankara Temsilcisi Okan Müdderisoğlu getiriliyor. A Şimşek ve F. Ünlü ise ödüllendiriliyor

Patronlarınızdan çalmayacaktınız, belinize hakim olacaktınız. İhanet etmeyecektiniz. Güç şımarıklığına kapılmayacaktınız!

Yeni Şafak Gazetesi'nde iki yazarın bileti kesildi. Ankara Temsilcisi değişecek.

Yeni Şafak'ta da büyük bir operasyon olacak. GYY İbrahim Karagül, süreci iyi yönetemediği için görevden alınacak.

Star Medya Grubuna nüfuz eden Yiğit Bulut'un bütün imkanları elinden alındı. Bulut, sadece ekonomi alanında Saray'da isthdm edilecek.




Son Güncelleme: 09.06.2015 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.