Zonguldak'ta davullu zurnalı aday tanıtımı

VATAN Partisi Zonguldak İl Başkanlığı, milletvekili adaylarını davul-zurna eşliğinde tanıttı. İl başkanlığınca, Genel Maden İşçileri Sendikası Konferans Salonu’nda düzenlenen törene yaklaşık 300 partili katıldı. Saygı duruşu...

19 Nisan 2015 Pazar 17:44
Zonguldak'ta davullu zurnalı aday tanıtımı






VATAN Partisi Zonguldak İl Başkanlığı, milletvekili adaylarını davul-zurna eşliğinde tanıttı.
İl başkanlığınca, Genel Maden İşçileri Sendikası Konferans Salonu’nda düzenlenen törene yaklaşık 300 partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından milletvekili adayları emekli Tümgeneral Naci Beştepe, yüksek mühendis Ali Seydi Tatar, emekli memur Remziye Köse, emekli öğretmen Mehmet Uslubaş ve bankacı İlhami Özelçi birer konuşma yaptı.
Adayların tanıtılmasının ardından partililer, adaylarla birlikte sağanak yağmura rağmen davul zurna eşliğinde yürüyüşe başladı. Grup, Gazipaşa ve Uzunmehmet Caddesi’ni takiben parti binasına kadar yürüdüktan sonra dağıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.