Ankara’da meydana gelen kalleş bombalı saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Türkiye geri çekilecek veya teslim olacak bir ülke değildir. Bilinsin ki sabrın da sonuna gelinmek üzere" şeklindeki beyanını bir Türk vatandaşı olarak reddediyorum. Çünkü sayın Cumhurbaşkanım, artık sabır denen şey kalmamıştır, sabrımız taşmıştır, iç ve dış düşmanlar ve içimizdeki münafıklar yek vücut olmuşlar, gırtlağımızı sıkmaya başlamışlarıdır.

            Askerin başına çuval geçirildiğinden bu yana, tüm münafıklar üstümüze üstümüze geliyor. Bin yıldır yerinde duran Süleyman Şah’ın kabrini taşıdığımızdan bu yana sözümüze itibar edilmez oldu. Şamar yiye yiye adeta “şamar oğlanı”na döndük. Amerika, İran, Fransız askerine ses çıkarmayan Irak Yönetimi, sırf eğitim amacıyla Irak’ta bulunan askerlerimizden rahatsız olduklarını ifade edebiliyor ve askerlerimizin sınırı terk etmelerini cesaretle söyleyebiliyorlar. Burnumuzun dibinde Bayır-Bucak’ta, Halep’te, Türkmendağı’nda soydaşlarımız misket bombalarıyla katlediliyor… Irak’ta, sınırımızın hemen ötesinde 350 binin üzerindeki Türkmenin yaşadığı Telafer kenti boşaltılırken de seyirci kaldık.

            Vatan topraklarında ise ayrı bir devlet kurmak için hendekler kazılmaya başlandı. Münafıklar, çapulcular ekmeğini yiyip suyunu içtikleri bu topraklara, maaşını aldıkları bu devlete ihanet ediyorlar. Bu bölücü teröristleri koruyanları, bunlardan yana tavır sergileyenleri ise maaş vererek, altlarına kırmızı plakalı araba vererek besliyoruz. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi, teöristlerin ve yandaşlarının hastanelerden ücretsiz yararlanmalarını sağlıyoruz.

            28 vatandaşımızın şehit olduğu menfur terror olayını kınayan ortak bildiriye imza dahi atmayarak adeta meydan okuyan HDP vekillerinin daha ne kadar beslemeye devam edeceğiz?

            Devletin gönderdiği paraları PKK, PYD, YPG mensuplarına maaş olarak veren, teröristleri besleyen utanmaz, münafık Belediye Başkanlarına daha ne kadar tahammül göstereceğiz?

            Sabır bitmiştir, sabır taşmıştır
sayın Cumhurbaşkanım!..

            Irak’a veya Suriye’ye girmeye gerek yok. Bir talimatınızla uçaklarımız Kandil’I de ve PYD merkezlerini de yerle bir eder… Ardından Irak ve Suriye’deki Türkmenlerin silah ve cephane ihtiyaçlarını karşılayalım, onları eğitelim, onlara lojistik destek sağlayalım; inanın sınırımızın öte yakasındaki bütün pislikler temizlenir…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.