2 aylık bebek sünnet yapılırken can verdi

Adapazarı'nda henüz iki aylık Ömer Halis bebek, sünnet için getirildiği hastanede hayatını kaybetti. Ömer Halis bebeğin ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

04 Kasım 2017 Cumartesi 02:11
2 aylık bebek sünnet yapılırken can verdi






2 aylık bebek sünnet yapılırken can verdi

Henüz iki aylıkken ailesi tarafından özel bir hastanede sünnet ettirilmek istenen Ömer Halis bebek hayatını kaybetti. Polis olayı çok yönlü araştırıyor. Adapazarı'nda 2 ay önce dünyaya gelen Ömer Halis Demir'i sünnet ettirmek için ailesi, kentteki özel bir hastaneye götürdü. Bu akşam saatlerinde operasyona alınan bebek, anestezi yapıldıktan sonra yaşamını yitirdi.

DHA'nın haberine göre; bebeğin ailesi şok ölüm sonrasında yasa boğulurken, Ömer Halis'in cansız bedeni Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'ndeki otopsi merkezine gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Ömer Halis'in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesinden sonra aileye teslim edilecek.

Hastane yöneticileri, "Anestezi başlangıcında gelişen bir olay. Henüz aydınlatılmış bir olay değildir. Biz de şoktayız aileyle birlikte. Çıkacak otopsi raporunu bekliyoruz" diye konuştu

Son Güncelleme: 04.11.2017 02:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.