250 kiloluk kadın battaniyeyle taşındı

KAHRAMANMARAŞ'ta obezite hastası 250 kilo ağırlığındaki 44 yaşındaki Pakize Yemşen'e, Osmaniye'deki özel bir hastane sahip çıktı. Obez kadın hastaneye götürülmek için evden 6 kişinin taşıdığı battaniyeyle çıkarıldı. Yahya...

28 Nisan 2015 Salı 14:45
250 kiloluk kadın battaniyeyle taşındı






KAHRAMANMARAŞ'ta obezite hastası 250 kilo ağırlığındaki 44 yaşındaki Pakize Yemşen'e, Osmaniye'deki özel bir hastane sahip çıktı. Obez kadın hastaneye götürülmek için evden 6 kişinin taşıdığı battaniyeyle çıkarıldı.
Yahya Kemal Mahallesi'nde yaşayan 4 çocuk annesi ev kadını Pakize Yemşen, 5 yıl önce hızla kilo almaya başlayınca tedavi için gittiği hastanede obezite tanısı konuldu. Aşırı kilo alarak 250 kiloya çıkan ve ihtiyaçlarını yalnız başına karşılayamayan Yemşen'e, aslen Kahramanmaraşlı olan Osmaniye'deki özel bir hastanenin sahibi Dursun Taşçı sahip çıktı. Taşçı tarafından görevlendirilen hastanenin kurumsal ilişkileri direktörü Ali Kemali Kiper ve sağlık görevlileri. Kahramanmaraş'a gelerek Yemşen'i alıp Osmaniye'ye götürdü. Kendisine ayrılan odada tedaviye alınacak Yemşen'in masraflarının da hastane yönetimi tarafından karşılanacağı bildirildi. Pakize Yemşen, sağlığına kavuşma umuduyla Osmaniye'ye gittiğini, döndüğünde de oğluna kız istemeye gideceğini söyledi.
6 kişinin battaniye yardımıyla evinden dışarıya çıkardığı Yemşen, hastane aracına bindirilerek ailesiyle vedalaştıktan sonra Osmaniye'ye götürüldü.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.