5 Aylık Bebeğe Anjiyo Yapıldı

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, () - DENİZLİ'de, Sevim- Bekir Çabuk çiftinin, kalbi besleyen damarlar ile kalp boşluğu arası doğuştan geniş olan 5 aylık bebekleri Mustafa Saffet Çabuk, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde anjiyo yapılarak sağlığına...

05 Kasım 2014 Çarşamba 15:55
5 Aylık Bebeğe Anjiyo Yapıldı






Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, () - DENİZLİ'de, Sevim- Bekir Çabuk çiftinin, kalbi besleyen damarlar ile kalp boşluğu arası doğuştan geniş olan 5 aylık bebekleri Mustafa Saffet Çabuk, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde anjiyo yapılarak sağlığına kavuşturuldu.
Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan anjiyo Prof. Dr. Dolunay Gürses, Doç. Dr. Mustafa Doğan, Uzman Dr. Özlem Gül'den oluşan ekip tarafından gerçekleştirildi. Çocuk Kardiyoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Dolunay Gürses, 5 aylık Mustafa bebekte kalbi besleyen damarlar ile kalp boşluğu arasında doğuştan geniş olması nedeniyle rahatsızlık olduğunu belirterek şu bilgiyi verdi:
"Bu nedenle bebeğin kalp fonksiyonları etkilenmeye başladığı için anjiyo yapıldı. Başarılı bir sonuç elde edildi. Mustafa bebek, şimdi sağlığına kavuştu. Doğumsal kalp hastalıklarının tanı ve tedavisinde anjiyografi çok önemlidir."


FOTOĞRAFLI
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.