Adana'da Mers Virüsü Alarmı (2)

ADANA NUMUNE HASTANESİ'NE GETİRİLDİ Mers virüsü taşıdığı şüphesiyle sevk edilen Osman Turan, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Hastanenin arka bölümünden bina içine alınan Turan'ın taşındığı...

21 Ekim 2014 Salı 14:06
Adana'da Mers Virüsü Alarmı (2)






ADANA NUMUNE HASTANESİ'NE GETİRİLDİ
Mers virüsü taşıdığı şüphesiyle sevk edilen Osman Turan, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Hastanenin arka bölümünden bina içine alınan Turan'ın taşındığı sedyede sadece yüzünün kapalı olduğu görüldü. Turan'ı Adana'ya getiren sağlık görevlilerinin ise özel tulum giydiği ve burun ve ağızlarını maskeyle, gözlerini ise özel bir gözlükle kapattıkları görüldü. Osman Turan hastane içine alınırken, oğlu gazetecileri engellemeye çalışarak, "Sadece ateşi var. Şüphe üzerine sevk edildi. Kesinleşmeden bu şekilde duyurulması hiç hoş değil" dedi. Osman Turan'ın yatırılacağı bölümün karantinaya alınacağı ve virüs taşıyıp taşımadığı kesinleşene kadar bu durumun süreceği öğrenildi.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.