Bilecik'te Hac'dan Dönen 3 Kadında Mers Şüphesi

Cafer ELMAS/BİLECİK, () - BİLECİK'te hacdan dönen kadınlar N.M. (68), B.Ç. (62) ve E.M. (61), MERS virüsü şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Bilecik'te oturan ve bir süre önce hacdan döndükleri belirtilen N.M., B.Ç.  ile E.M., yüksek...

24 Ekim 2014 Cuma 14:08
Bilecik'te Hac'dan Dönen 3 Kadında Mers Şüphesi






Cafer ELMAS/BİLECİK, () - BİLECİK'te hacdan dönen kadınlar N.M. (68), B.Ç. (62) ve E.M. (61), MERS virüsü şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
Bilecik'te oturan ve bir süre önce hacdan döndükleri belirtilen N.M., B.Ç.  ile E.M., yüksek ateş ve solunum sıkıntısı rahatsızlığı nedeniyle yakınları tarafından Bilecik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 3 kadın, MERS Virüsü şüphesi ile hastanede tedavi altına alındı. Hastane çalışanları maske takarken, acil servisin bir bölümü de hasta ve yakınlarına kapatıldı.
Bilecik Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Burak Öztop, hastanelerine gelen 3 kadının EBOLA vakası olmadığını, yüksek ateş ve solunum sıkıntısı rahatsızlıkları nedeniyle MERS virüsü şüphesiyle tedaviye alındıklarını söyledi. hastanede Sağlık Bakanlığı'nın rutin prosedürünü uyguladıklarını belirten Başhekim Öztop, "3 hastanın gerekli tetkikleri yapılıyor. Tetkikler sonucunda hastaların başka hastaneye sevk edilip edilmeyeceğine karar vereceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.