Burun ameliyatı için gitti, can verdi

BURSA'da burnundaki kemiği aldırmak için ameliyata giren, ancak daha sonra kendine gelemeyen 23 yaşındaki Yakuf Sevim yaşamını yitirdi.

26 Ağustos 2015 Çarşamba 14:12
Burun ameliyatı için gitti, can verdi






Burun ameliyatı için gitti, can verdi

BURSA'da burnundaki kemiği aldırmak için ameliyata giren, ancak daha sonra kendine gelemeyen 23 yaşındaki Yakuf Sevim yaşamını yitirdi. Sevim'in ailesi ameliyatı gerçekleştiren doktorlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Merkez Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi'nde oturan Yakuf Sevim burnundaki kemiği aldırmak için 31 Temmuz günü özel bir hastanede ameliyat oldu. Narkozla bayıltılarak gerçekleştirilen ameliyat sonrası kendine gelemeyen Sevim, bir başka özel hastaneye sevk edildi. Burada 6 gün yoğun bakım ünitesinde tutulan Yakuf Sevim sevk edildiği üçüncü özel hastanede geçen pazartesi gecesi yaşamını yitirdi. Ailesinin ameliyatı gerçekleştiren doktorlardan şikayetçi olması sonucu Yakuf Sevim'in cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Sevim'in ameliyat sırasında verilen narkozun etkisiyle mi yoksa bir başka nedenden dolayı mı öldüğü yapılan otopsi sonucu belirlenecek.
Cenazesi Buras'da toprağa verilen Yakuf Sevim'in ölümüyle ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.
Son Güncelleme: 26.08.2015 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.