Derisiz dünyaya gelen çocuk hayata tutundu

Tıp dünyası şokta. Hindistan'da derisiz dünyaya gelen çoçuğun tüm organları tıkır tıkır çalışıyor. Doktorların yaşamak dediği bebek 4 gündür hayata tutundu.

15 Haziran 2016 Çarşamba 04:35
Derisiz dünyaya gelen çocuk hayata tutundu






Derisiz dünyaya gelen çocuk hayata tutundu

Tıp literatüründe nadir olarak bilinen derisiz doğum Hindistan'da görenleri hayrete  düşürdü.

Derisiz dünyaya gelen bebek doktarların 'Ölür' demesine rağmen hala hayattı. Hindistan'da meydana gelen doğum sonrası bebeğin adı ve ailesi hakkında bilgi verilmezden bir doktorun kucağında hayata tutunan fotoğrafı İngiliz Mirror gazetesinde yayınlandı.

Uzmanlar oldukça nadir görülen doğumun genetik bir hastalıktan kayanklandığını ve doğum sonrası yaşamın imkansız olduğunu dile getiriyor.

Halen tedavi altında tutulan bebeğin 4 gündür normal hayat fonksiyonlarını yerine getirdiğini açıklayan doktorlar 'Tüm organları çalışıyor. Eksik olan tek şey derisi. Bunun için bir yöntem arayışı içindeyiz' yorumunu yapıyor.

Fakir bir ailenin bebeği olarak  dünyaya gelen derisiz coçuk için doğum öncesi her hangi bir önlem alınmadığını belirten doktorlar 'Nefes alma güçlüğü çeken bebeği yaşatmaya çalışıyoruz' bilgisini verdi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.