Dünya Değişim Akademisi 92. Merkezi'ni Las Vegas'ta açtı

Dünya Değişim Akademisi’nin bütün merkezlerinden yansıyan huzur, güven, bilgelik dolu atmosfer artık Las Vegas’ta da var!

28 Temmuz 2018 Cumartesi 02:22
Dünya Değişim Akademisi 92. Merkezi'ni Las Vegas'ta açtı






Dünya Değişim Akademisi 92. Merkezi'ni Las Vegas'ta açtı

Dünya Değişim Akademisi 92. merkezini Las Vegas’ta açtı. Dünyanı değiştir dünya değişsin mesajı ile Türkiye’den tüm dünyaya açılan kurumun tam donanımlı Değişim Uzmanları, artık Las Vegas’ta da dünyanın en kadim ve güçlü değişim tekniklerini sunacaklar!

Değişim bir maceradır, tadı damağınızda kalacak bir macera diyen, motivasyon dolu, deneyimli ve Dünya Değişim Akademisi Uzmanlığını Türkiye’de alan Değişim Uzmanları, herkesi kendini keşfe ve değişime davet ediyor. Hayallerinizden vazgeçmeyin, dünyanın neresinde olursanız olun değişimi kucaklayın  diyen Uzman’lardan güzel bir mesaj var: “Birey değişime uyum sağlayıp başarılı olmak için alışkanlık zindanından çıkmalı ve alışkanlıklarının üstesinden gelebilmelidir. Bir insan hayatını yönettiğini düşünür fakat aslında onun hayatını yöneten şey alışkanlıklarıdır. İşte insan hayatındaki bir yanılgı daha!...” Ünlü Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından

Dünya Değişim Akademisi’nin bütün merkezlerinden yansıyan huzur, güven, bilgelik dolu atmosfer artık Las Vegas’ta da var!

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.  

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olan Dünya Değişim Akademisi,  bilgi ve güven bulacağınız Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Las Vegas’ta da değişime kucak açan aydın bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.