Elgydium Kids'ten çocuk diş macunları ve özel diş fırçaları

Ağız ve diş sağlığı alanında uzmanlaşmış ürünleri ile tanınan Pierre Fabre'nin, çocuklar için ürettiği dünyaca ünlü diş macunu serisi "Elgydium Kids" artık Türkiye'de

11 Haziran 2018 Pazartesi 12:01
Elgydium Kids'ten çocuk diş macunları ve özel diş fırçaları






Elgydium Kids'ten çocuk diş macunları ve özel diş fırçaları


'Sağlıktan Güzelliğe' misyonu ile 65 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Fransa'nın öncü markası Pierre Fabre, ilaç ve dermokozmetik ürünlerinin yanı sıra, ağız ve diş sağlığı alanında da uzmanlaşmış ürünler sunmaya devam ediyor. Ağız ve diş sağlığı bilincini daha yukarıya taşıma hedefiyle çalışmalarına devam eden Pierre Fabre'nin Fransa ve Portekiz'de pazar lideri olan "Elgydium Kids" diş macunları serisi sağlık odaklı içeriği ve farklı özellikleri ile göze çarpıyor.

Pierre Fabre'ye özel patentli yüksek performanslı flourinol içerikli Elgydium Kids 2-6 yaş diş macunları, içerisindeki diğer yardımcı maddeler sayesinde çürüğe karşı koruma sağlarken aynı zamanda çocukların süt dişleri üzerinde güçlendirilmiş koruma tabakası oluşmasında etkin rol oynuyor. Bu özelliği ile dişlere birinci dakikadan itibaren normal florüre oranla 5 kat daha fazla bağlanarak, süt dişlerinin mine tabakasını daha uzun süreyle koruyor. Özellikle 2-6 yaş arası çocuklarda süt dişlerinin daimi dişlerin öncüsü olması nedeniyle etkin temizlik ve düzenli diş fırçalama büyük önem taşıyor.

Elgydium Kids 2-6 yaş diş macunları, çocukların günlük beslenmesinde oldukça sık rastladığı 3 farklı tat seçeneği ile alternatifler sunuyor. Muz aromalı, çilek aromalı ve kırmızı meyve aromalı Elgydium Kids 2-6 yaş Diş Macunları serisi parabensiz formülleri ile ilgi görüyor.

7-12 yaş ilkokul dönemi çocukları için geliştirilen diş macunu Elgydium Junior Bubble balonlu sakız aromalı tadı ve yüksek oranda flourinol içeriği ile hem çocukların günlük etkin temizliğini sağlıyor hem de dişlerde çürüğe karşı güçlendirilmiş bir koruma kalkanı oluşturuyor.

Ağız ve diş sağlığı alanında ARGE çalışmalarına önem veren Pierre Fabre, Elgydium markası altında çocuk diş macunlarının yanı sıra çocuk diş fırçalarıyla da dikkat çekiyor. Pierre Fabre patentli Elgydium Kids Monster 2-6 yaş diş fırçası, ağız ve diş bakımının vazgeçilmez ikinci aktörü olarak çocuk grubunda yer alıyor. Uçları elmasla yuvarlatılmış Tynex Dupont yumuşak fırça kıllarıyla geliştirilen ürün özellikle 2 ila 6 yaş arası çocukların süt dişleri için adapte edilmiş diş fırçası özelliğini taşıyor. Üzerindeki renkli figürlerle ilgi çeken çocuk diş fırçaları 4 farklı renk seçeneği ile diş fırçalamayı eğlenceye dönüştürürken, fırça kılları üzerinden bulunan mavi belirleyici bölge ile diş macununun, fırça üzerine uygun miktarda kullanılması bilincini de çocuklara öğretiyor. Elgydium Kids Monster Diş Fırçasının tabanındaki vantuzu, banyoda dik olarak durmasına yardımcı olurken, kapağı da hijyenik olarak saklanmasına imkan sağlıyor. Uzmanlar tarafından önerilen Elgydium çocuk diş macunları ve özel diş fırçaları sadece eczanelerde bulunuyor.

Pierre Fabre İlaç hakkında

Pierre Fabre Grubu, ar-ge kültürüne, etik ve farmasötik değerlere sahip, 50 yılı aşkın süredir halk sağlığına hizmet eden ikinci büyük bağımsız Fransız farmasötik firmasıdır. 130 ülkedeki 13 bini aşkın çalışanı, firmanın ilaç, aile sağlığı ve dermo-kozmetik alanlarındaki mükemmeliyetçilik ve yenilikçiliğe duyduğu arzuya ortak olmaktadır. Grup 2016 yılında 2,282 milyon Euro ciroya ulaşmıştır ve cirosunun %60'ı uluslararası çalışmalardan elde edilmektedir. 47 ülkede iştiraki bulunan Pierre Fabre Grubu, 130 ülkede faaliyet göstermektedir.Grup, her yıl ilaçtan elde ettiği karın % 20'sini Onkoloji, Dermatoloji, Nöropsikiyatri alanlarında yürütmekte olduğu Ar&Ge çalışmalarına aktarmaktadır.

Anahtar Kelimeler:
Pierre Fabre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.