Fazla Kilolara, Göbek Yağlarına ve Sarkmalara 4 Koldan Çözüm

Zayıflama ve sıkılaşmada, fazla kilo, göbek yağı sorunlarına karşı 4. BOYUT Dönemi Başladı.

21 Mayıs 2015 Perşembe 09:51
Fazla Kilolara, Göbek Yağlarına ve Sarkmalara 4 Koldan Çözüm









Zayıflama ve sıkılaşmada, fazla kilo, göbek yağı sorunlarına karşı 4. BOYUT Dönemi Başladı.

Teknolojinin geldiği en son nokta olan 4. boyut yöntemi; fazla kilo, göbek yağı ve sarkma sorunlarına karşı, vücut şekillendirmede, zayıflama ve sıkılaşmada ameliyat seçeneğini ortadan kaldırıyor. Vücudun her tabakasına verilen ısı sayesinde tek seansta 8 santimlik incelme ile bir beden zayıflama sağlayan yöntem, estetik uygulamalarında yeni bir dönemin habercisi niteliğinde…

Birçok yöntemi denemiş olmasına rağmen özellikle, göbek, basen ve bel bölgesindeki yerleşmiş kilolarından kurtulamayanlar için en etkili çözüm olan liposaction operasyonlarının yerini TEKNOLOJİNİN GELDİĞİ SON NOKTA OLAN 4. BOYUT YÖNTEMİ ALDI.

Japonya’dan sonra Amerika’da kullanımı yaygınlaşan ilk seans ile özellikle göbek bölgesindeki yağlanmaları ve sarkmaları gidererek bir beden incelme ve toparlanma sağlayan‘4D Lift Yöntemi’şimdi; Türkiye’de uygulanmaya başladı.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte kadınların ve erkeklerin korkulu rüyası olan kol, bacak ve özellikle göbek ve basen bölgesindeki yağlar, fazla kilolar ve sarkmalar artık sorun olmayacak. Tüm dünyada giderek yaygınlaşan

FDA onaylı 4D Lift Yöntemi sayesinde uygulama öncesi dar gelen giysilerde bile bollaşma etkisi sunan bu benzersiz yöntem, şimdi Türkiye’de de uygulanmaya başladı. Türkiye’nin ilk Zayıflama ve Güzellik Koçu Meltem Şarkışlalı tarafından uygulanan bu yöntemle kadın ve erkekler; hem yerleşmiş bölgesel kilolarından kurtulacak hem de deniz sezonuna korkusuzca girebilecek.

Peki, 4D Teknolojisi Nasıl Uygulanıyor?

60 dakikalık ilk seansında acısız ve hasarsız olarak bir beden incelme ve toparlanma sağlayan 4. boyut yöntemi kalıcı çözümler üretiyor. Manyetik alan etkisiyle 50 derecelik yakmayan ısı enerjisi sayesinde istenilen bölgedeki yağ hücrelerini yok edip cilt dokusunu gençleştirip sıkılaştırıyor. Birçok yöntemi denemesine rağmen yerleşmiş bölgesel kilolarından kurtulamayan, yaş ve kilo alıp veremeye bağlı olarak kol, bacak, karın gibi bölgelerde sarkma ve cilt dokusunda bozulma sorunu yaşayanların bu yöntem sayesinde uyurken bile zayıflayabilineceğini ifade eden Meltem Şarkışlalı, bugünVictoria Secret meleklerinin defile öncesinde bu yöntemi kullandıklarını ve ülkemizde de birçok ünlü ismin göbek yağlarından, bölgesel kilolarından ve cilt dokusundaki sarkmalardan kurtulmak için 4 Boyutlu zayıflama ve vücut şekillendirme yöntemini tercih ettiklerini belirtiyor.

Sarkmalara 4 Koldan Müdahale…

Bu özel yöntemin vücudu dört koldan hızla tedaviye alarak orantılı bir incelme sağladığına dikkat çeken Türkiye’nin ilk Zayıflama ve Güzellik Koçu ve Meltem Şarkışlalı yöntemin ayrıntıları hakkında; “Kadınlar kadar erkekler de başarıyla uygulanan yöntem; özellikle göbek ve basen bölgesindeki fazla ve inatçı yağlardan kurtulmak isteyenler, kilo alıp vermeye bağlı iç bacak ve kollardaki elastikiyeti geri kazandırıyor. Böylece; 4D lift teknolojisiyle, vücudunuzu gerginleştirip, tek seansta incelmek mümkün oluyor. Multi-Polar radyo frekansıyla, elektro manyetik titreşimli alan teknolojisiyle, gerçek zamanlı termal geri bildirimle birleştirilip kullanılan bu uygulama, bölgeye göre yaklaşık 30-40 dakika sürüyor” dedi.

Selülitlere Tek Seansta Çözüm…

Yöntemin bir diğer özelliği ise vücudu ameliyatsız şekillendirmesi ve kadınların korkulu rüyası olan selülitlere tek seansta çözüm üretmesi. Aynı zamanda göbeği eriten ve düzleştiren bu yöntemle kollar da gerginleşiyor. Sarkmalardan ve inatçı yağlardan kurtulmak için 10 seans yeterli. İlk seanstan itibaren etkilerinin vücutta görülmeye başlandığının da altını çizen Şarkışlalı, yüz için minimum 6, boyun için 8, vücut içinse 10 seansın yeterli olduğunu belirterek uygulamanın tüm cilt tiplerinde yüzde yüz güvenli, ağrısız şekilde yapılabildiğini de belirtiyor.

Son Güncelleme: 21.05.2015 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.