Güzellik Atölyem; Kadınlar güzelliği yeniden keşfediyor

Kaş Tasarımı ve kişisel bakım konusunda İstanbul'da jet sosyetenin ünlü isimlerine yeni imaj çalışmaları yapan Güzellik Atölyem, kalıcı makyaj ve kirpik tasarımında yeni trendleri başarıyla uygulayan merkez haline geldi.

10 Mayıs 2015 Pazar 03:13
Güzellik Atölyem; Kadınlar güzelliği yeniden keşfediyor






Güzellik Atölyem; Kadınlar güzelliği yeniden keşfediyor

Güzellik Atölyem, Cansu Yılmazer tarafından 2013 yılında Bağdat Caddesi'nde ilk tohumları atıldı. Amerika ve Avrupa'da yükselen kişisel bakım ve güzellik trendlerini Türkiye'de ilk uygulayan Güzellik Atölyem güzellik merkezlerinden biri olarak dikkati çekmeyi başardı...


Kaş Tasarım ve Güzellik uzmanı Cansu Yılmazer ile genç ekibi özellikle kaş tasarımı konusunda geliştirdiği yöntemler kısa sürede dikkatleri çekmeyi başardı. Jet sosyetenin ünlü isimlerine kaş tasarımı konusunda yeni imaj çalışmaları yapan Güzellik Atölyem, kalıcı makyaj ve kirpik tasarımında yeni trendleri başarıyla uygulayan merkez haline geldi.

GÜZELLİK CİDDİ İŞ, SANAT VE ESTETİK BİRİKİMİ GEREKTİRİR


Güzellik Atölyem kurucusu Cansu Yılmazer, Türk kadınlarının güzelliğe bakışının dünyanın diğer ülkelerinden daha derin ve daha soylu olduğunu belirterek şunları söyledi: "ABD veya Avrupa'da örneğin İngiltere'de dakikalar içinde geçiştirilen bir operasyon Türkiye'deki pek fazla rağbet görmez. Çünkü güzelliğine, dişiliğine önem veren kadınların tercihleri her zaman farklıdır. Ekibimiz hem genç hem de yeni trendleri yakından takip ediyoruz. Teknolojiyi iyi kullanıyoruz, organik güzellik yöntemlerine değer veriyoruz."

Güzellik Atölyem'in kuruluşundan bu yana kişisel bakım ve güzellik trendlerini yakından takip ettiğini belirten Yılmazer "Japonya'da, Fransa veya İtalya'da bir güzellik enstitüsünün tasarımları genç kızlarımızın, kadınlarımızın dikkatinden asla kaçmıyor, ünlülerin kaşları, kirpikleri makyaj stilleri çoğu zaman hem bize hem de müşterilerimize ilham veriyor. Bunları her gün onlarca farklı yüze uygulamak için gerçekten sanat ve estetik birikimi gerektiriyor. Kadına ilham veren güzel şeyleri keşfetmek, güzelliğe anlam katmak ekibimize ve bana büyük sadece mutluluk veriyor" dedi.

GÜZELLİK ATÖLYEM BİR İNSTAGRAM FENOMENİ

Kaş Tasarımı konusunda mütevızılığı bir kenera bırakan Güzellik Atölyem sosyal medyada özellikle Instagram'da adeta fenomen. Güzellik Atölyenizden yeni kaşlarıyla çıkan genç kızlar, kadınlar özgüvenleri adeta zirveye ulaşıyor. Yüz hatlarına uygun yeni kaş modellerinin altında Güzellik Atölyem imzasını gururla sergileyen kadınların yorumları okumaya değer. İstanbul Bağdat Caddesi’nde yer alan Güzellik Atölyem, uzman ekibiyle sadece kalpleri fethetmekle kalmıyor, onlara yaşama sevincini, farkındalığı aşılıyor. Kaş tasarımıyla ünlenen Güzellik Atölyem, bakışların anlamını değiştiren ve yüz şekillerine göre uyumlu kaş tasarımlarıyla kadınların yüz ifadelerini daha da anlamlaştırıyor. Uzman ellerden çıkmamış bir kaş tasarımı, yüz ifadesini oldukça etkilediği artık bilinen bir gerçek.

GÜZELLİK ATÖLYEM'DE NELER YAPIYORUZ?


Güzellik Atölyem Cansu Yılmazer'in tescilli markası. Sosyal Medya'yı yakından takip eden iyi bir ekibe müşteri memnuniyetini "Güzelleştirmeyi" hedefleyen çalışma sistemiyle Bağdat Caddesi'nde her gün yeni bir heyecanla kapılarını açıyor.  Kaş Tasarım, Kalıcı Makyaj, İpek Kirpik, Kirpik Perması, Manikür Pedikür, SPA Manikür, SPA Pedikür, CND, Kalıcı Oje Shellak, Ağda, Cilt Bakımı, Bölgesel Zayıflama, Lazer Epilasyon ve Çatlak Tedavisi konusunda uzman ekiple çalışan

Güzellik Atölyem'in üzerinde titizlikle durduğu konu hijyen. Kişiye özel malzeme, tek kullanımlık ürünler Güzellik Atölyem'in değişmez kuralı olarak biliniyor. Neredeyse Haziran ayı sonuna kadar randevuları dolu olan Güzellik Atölyem'e uğramadan telefonla bilgi almanızı tavsiye ederiz.
Son Güncelleme: 10.05.2015 03:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.