Güzellikte yeni trend | Kalıcı Allık

Kaş, dudak ve yüze yapılan kalıcı uygulamalar sayesinde uyandığınızda, sporda ve hatta havuzda, kısaca günün her anında güzelliğinizi yüzünüzde taşıyacaksınız!

20 Haziran 2018 Çarşamba 09:01
Güzellikte yeni trend | Kalıcı Allık






Güzellikte yeni trend | Kalıcı Allık



Kalıcı allık güzellik dünyasında yeni trend olarak karşımıza çıkıyor. Günümüzde kadınlar makyaj trendlerini çok yakından takip etse de herkesin öncelikli arzusu ''no make up'' yani makyajlı değilmiş gibi görünmek. Hal böyle olunca güzellik sektörünün bu noktadaki yenilikleri her geçen gün artıyor. Solgun, renksiz ve elmacık kemiği belirgin olmayan yüzler yerini sağlıklı ve güzel olmaya bırakıyor. İşte güzellik dünyasının yeni trendi, 'Kalıcı allık'!

Teknolojinin ilerlemesiyle güzellik sektöründe yaşanan gelişmeler birçok kadının odak noktası haline geldi. Yeni trend 'kalıcı allık' uygulaması tüm kadınların kurtarıcısı olmaya aday. Kalıcı allık uygulamasındaki en önemli noktasının kişinin ten rengiyle uyum sağlayacak rengi yakalayabilmek olduğunu vurgulayan Saç, Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanı, Eğitmen Master Figen Aktosun,"60 dakika süren uygulamanın kullanımı 3 ile 5 yıl arasında değişiyor. Yüzü solgun ve renksiz, elmacık kemiği belirsiz olan kişilere makyaj efekti ile yüz şekline istenilen görünümü verme imkânı sağlıyor. Böylelikle doğal, sağlıklı ve güzel bir görünüm elde etmek kaçınılmaz hale geliyor." ifadelerinde bulundu.

Kalıcı allık uygulaması hakkında bilgi veren Aktosun, "İşlem kalıcı makyajın yapılacağı yere anestezik kremin sürülmesiyle başlıyor. Uygulama yönteminde kaş ve eye-linerdan farklı bir yol izleniyor. Boya, çoklu iğneler eşliğinde derinin bazal tabakasına enjekte ediliyor. Buna mikro-pigmentasyon yöntemi deniyor. İşlemde kullanılan boyalar kimyasaldan uzak, son derece doğal ve organik pigmentlerden oluşuyor. İşlem yaptıracak kişinin öncesinde alkol ve kan sulandırıcı kullanmamış olması da büyük önem taşıyor." dedi.

Son Güncelleme: 20.06.2018 07:56
Anahtar Kelimeler:
Kalıcı Allık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.