Hakkari'de Mers Virüsü Şüphelisi Kadın Taburcu Edildi

Behçet DALMAZ / HAKKARİ, () - HAKKARİi’de bir hafta önce MERS virisü taşıdığı şüphesiyle hastanede müşahede altına Aalınan 65 yaşındaki Saniye Akdoğan'da virüse rastlanmadığı. Akdoğan taburcu edildi. Bir hafta önce hac dönüşü...

31 Ekim 2014 Cuma 16:22
Hakkari'de Mers Virüsü Şüphelisi Kadın Taburcu Edildi






Behçet DALMAZ / HAKKARİ, () - HAKKARİi’de bir hafta önce MERS virisü taşıdığı şüphesiyle hastanede müşahede altına Aalınan 65 yaşındaki Saniye Akdoğan'da virüse rastlanmadığı. Akdoğan taburcu edildi.
Bir hafta önce hac dönüşü yüksek ateş ve mide bulantısı şikayetleriyle Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Saniye Akdoğan, MERS virüsü taşıdığı şüphesiyle müşahede altına alındı. Hakkari Devlet Hastanasi Başhekimliği bugün konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık bir hafta boyunca hastanede müşahede altında tutulan Akdoğan'ın Ankara'dan gelen sonuçlarının negatif çıkması üzerine bugün taburcu edildiği belirtildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.