Hangi cilt tedavisi size uygun?

Cilt tedavilerinde muayene ve cilt analizini bir profesyonelin yapması şarttır. Gözaltı morluğu olmamasına rağmen bir arkadaşı çok memnun kaldığı için talep eden çok fazla

15 Aralık 2018 Cumartesi 13:40
Hangi cilt tedavisi size uygun?






Hangi cilt tedavisi size uygun?


Dönem dönem farklı polüler cilt tedavi yöntemlerini duyuyor ve sonuçlarından memnun olanların sayısına göre, biz de deniyoruz. Peki bu ne kadar doğru? Cilt tedavileri hakkında Dermatalog Bilge Ateş açıklamalarda bulundu:


"Evet pek çok kişi popüler uygulamaları denemeyi seviyor ve vadettikleri çözümleri özellikle bir arkadaşı da yaptırdıysa, gözü kapalı bir şekilde teslim oluyor. Doktora gitme sebebimiz bir şikayetle olmalı, sorunu söylersiniz ve doktorunuz sizi muayene ettikten sonra tedavi yöntemini belirler. Bir arkadaşınıza fayda sağlayan herhangi bir uygulama size iyi gelmeyebilir. Cilt tedavilerinde muayene ve cilt analizini bir profesyonelin yapması şarttır. Gözaltı morluğu olmamasına rağmen bir arkadaşı çok memnun kaldığı için talep eden çok fazla insanla karşılaşıyorum. Doğru olan, hastayı doğru yönlendirmektir. Lütfen neye ihtiyacınız olduğunu değil, ne istediğinizi ve sorununuzun tam olarak ne olduğunu bilerek, doktorunuza ifade edin. O sizin için en doğru uygulamayı seçecek ve uygulamayı yapacaktır. Herkesin cildi benzersizdir, birbirine benzemez, yaş, nerede ikamet edildiği, aile öyküsü sigara kullanımı ve hatta beslenme alışkanlıkları dahi irdelenmelidir."

Anahtar Kelimeler:
Cilt Tedavisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.