Kandemir: Sağlıkta Dev Yatırımlar Yapıyoruz

SAĞLIK Bakan Yardımcısı Erkan Kandemir, Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde inşaatı devam eden 250 yataklı yeni hastanenin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. İhalesi 2013 yılında yapılan, 43 dönümlük arsa üzerine yapımı devam...

06 Kasım 2014 Perşembe 10:58
Kandemir: Sağlıkta Dev Yatırımlar Yapıyoruz






SAĞLIK Bakan Yardımcısı Erkan Kandemir, Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde inşaatı devam eden 250 yataklı yeni hastanenin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.
İhalesi 2013 yılında yapılan, 43 dönümlük arsa üzerine yapımı devam eden 250 yataklı yeni hastane inşaat çalışmasını yerinde inceleyen Kandemir, şantiye sorumlusu Ömer Faruk Yılmaz'dan inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı. İncelemelerin ardından açıklama yapan Kandemir, eserler gözüktükçe kendilerinin konuştuğunu söyledi. Bakan Yardımcısı Erkan Kandemir şöyle dedi:
"250 yataklı hastanemiz için 56 milyonluk bütçe ayırdık. Bunlar çok büyük dev yatırımlar. Türkiye'nin 10 sene öncesini mukayese edip düşündüğümüzde sağlıkta nereye geldiğimizi gösteriyor aslında. Tabii Sağlık Bakanlığı, yatırımları ile Türkiye'nin dört bir yanında yoğun çalışıyor. Bunlar, mimari ve pojeleriyle çok özenle çalışılmış hastane, proje ve tesisler. Milletimiz en güzeline en iyisine laik. Bu tesisler, içinde çalışan insanlarla çok daha güzel hale gelecek. Buraya gelen hastalarımız umut ediyoruz ki bir defa önce bu tesisin güzelliği ile şifa bulacak. Arkadaşlarımızın elleriyle, onların gönüllerine dokunmalarıyla şifa bulacaklar."

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.