Karaciğerini bağışladığı hastayla evlendi

  Chicago kentinde yaşayan Cristopher Dempsey karaciğerini verdiği Heatjer Krueger ile evlendi.

19 Kasım 2016 Cumartesi 18:41
 Karaciğerini bağışladığı hastayla evlendi






 Karaciğerini bağışladığı hastayla evlendi

   Chicago kentinde yaşayan Cristopher Dempsey karaciğerini verdiği Heatjer Krueger ile evlendi.
   Eski deniz piyadesi Dempsey karaciğerini iş yerinden bir arkadaşının kuzenine verdi.BBC’ye konuşan Dempsey "Kendi kendime, böyle bir durumda kalsam birinin bana veya aileme yardım etmesini isteyeceğimi düşündüm" dedi.
   Krueger, iki yıldır dördüncü seviyedeki karaciğer hastalığıyla mücadele ediyordu. Doktorlar iki ay daha nakil olmaması durumunda Krueger'ın hayatta kalma ihtimalinin yüzde 50 olduğunu söylüyordu.
    Dempsey, Krueger'ı arayarak 2015'in Şubat ayında ona karaciğerinin yarısını bağışlayabileceği haberini verdi.Dempsey, kısa süre sonra Krueger'la bir öğlen yemeği için buluştuğunda  çiftin hikayeleri kesişmiş oldu.Dempsey , "Her şeyin iyi olacağına dair inancım tamdı. Ancak yine de endişeliydim çünkü her zaman bir şeylerin ters gitmesi ihtimali vardı. Yine de bir kez bile kararımı tekrar gözden geçirmedim" diye anlattı.
   Evlilik teklifi ise, ameliyattan sekiz ay sonra, çift at arabasıyla Chicago'da romantik bir gezinti yaparken geldi. Nakilden yaklaşık 19 ay sonra, çift sağlıklı olarak dünya evine girdi.
 
Son Güncelleme: 19.11.2016 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.