MHP'de önemli gelişme: Selim Kaptanoğlu adaylığını açıkladı

Milletvekili seçimlerinde ağır oy kaybı yaşayan Milliyetçi Hareket Partisi'nde, Devlet Bahçeli ve ekibine yönelik eleştiriler sürerken, ilk kez bir isim adaylığını açıkladı.

06 Kasım 2015 Cuma 20:57
MHP'de önemli gelişme: Selim Kaptanoğlu adaylığını açıkladı






MHP'de önemli gelişme: Selim Kaptanoğlu adaylığını açıkladı

Milletvekili seçimlerinde ağır oy kaybı yaşayan Milliyetçi Hareket Partisi'nde, Devlet Bahçeli ve ekibine yönelik eleştiriler sürerken, ilk kez bir isim adaylığını açıkladı. MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş'in Genel Sekreter Yardımcısı Selim Kaptanoğlu katıldığı Türk Aydınları Vakfı toplantısında Bahçeli ve ekibine karşı adaylığını açıkladı.

İLK İSİM ADAYIM DEDİ

1 Kasım seçimlerinde düşüş yaşayan MHP'de Devlet Bahçeli'ye ilk rakip, Alparslan Türkeş'in Genel Sekreter yardımcısı Selim Kaptanoğlu oldu.

1 Kasım seçim sonuçlarından ağır yara alan MHP'de ilk genel başkan adayı ortaya çıktı .Alparslan Türkeş'in Genel Sekreter yardımcısı Selim Kaptanoğlu adaylığını resmen açıkladı. Kaptanoğlu, Türk Aydınları Vakfı (TAV) toplantısında adaylığını ilan ederken, aynı toplantıya katılan Iğdır eski milletvekili Sinan Oğan da adaylık sinyali verdi.

TAV 1 Kasım seçimleri ve MHP'nin aldığı sonuçları değerlendirmek için özel bir oturum düzenledi. Vakıf Genel Başkanı İsrafil Çelik, eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek,ANAP eski milletvekili Beyhan Aslan ve MHP eski milletvekili Şevket Bülent Yahnici gibi ağır topların katıldığı toplantıya isimleri MHP Genel Başkanlığına geçen Sinan Oğan ile Selim Kaptanoğlu da davet edildi. KAYNAK STAR GAZETESİ
Son Güncelleme: 06.11.2015 21:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.