Organ Bağışına Dikkat Çekmek İçin Futbol Oynadılar

SAMSUN'da İl Sağlık Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, organ bağışına dikkat çekmek için futbol maçında karşı karşıya geldi. 'Organ Bağışı Hayat Bağışı' sloganıyla...

02 Ekim 2014 Perşembe 13:45
Organ Bağışına Dikkat Çekmek İçin Futbol Oynadılar






 SAMSUN'da İl Sağlık Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, organ bağışına dikkat çekmek için futbol maçında karşı karşıya geldi. 'Organ Bağışı Hayat Bağışı' sloganıyla düzenlenen futbol maçı 2- 2 sona erdi.
Samsun Valiliği koordinasyonunda organ bağışına dikkatin çekilmesi amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri arasında dün akşam futbol maçı yapıldı. 'Organ Bağışı'nın önemine dikkat çekmek adına 'Organ Bağışı Hayat Bağışıdır' sloganıyla, yürütülen projeyi destek vermek için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında oynanan karşılaşma 2-2 sona erdi. İl Sağlık Müdürü Dr.Yusuf Köksal karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü futbol takımına katılım ve her türlü desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Organ bağışı konusunda nüfusa oranladığımızda Samsun, Türkiye'de ilk sıralarda bulunmakta. Bu gibi sosyal faaliyetlerle organ bağışının tüm ilimize ve ülkemize tanıtılması amaçlanmaktadır. Samsun halkının bu konuda desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.