Pekmevital Keçiboynuzu Özü

Pekmevital Keçiboynuzu özellikleri ve içeriğiyle uzmanlar tarafından özellikle yetişme çağırdaki çoucklar için ideal bir besin olarak karşımıza çıkıyor.

06 Nisan 2016 Çarşamba 11:10
Pekmevital Keçiboynuzu Özü






Pekmevital Keçiboynuzu Özü; Bu pekmez eczanelerde satılıyor


 

Türkiye'de üretilen ve sadece eczanelerde tüketiciyle buluşan Pekmevital Keçiboynuzu özü adeta şifa kaynağı. Pekmevital Keçiboynuzu özellikleri ve içeriğiyle uzmanlar tarafından özellikle yetişme çağırdaki çoucklar için ideal bir besin olarak karşımıza çıkıyor. Peki Keçiboynuzu özü pekmezi nelere iyi gelir? Sorunun cevabı haberin detayında



KEÇİBOYNUZU ÖZÜ NASIL YAPILIR?

Meyvesinin özüyle elde edilen Pekmevital Keçiboynuzu, özü kokusu ve tadıyla eşssiz bir gıda olmasının yanında güçlü bir besindir. Anadolu insanı için keçiboyunuzu özü her mevsim sofrasından ayırmadığı eşssiz bir lezzet olagelmiştir.

Pekmevital  keçiboynuzu özü hiç bir katkı maddesi içermeyen ve daha yüksek miktarda meyve özü ile üretilmektedir.

 

KEÇİBOYNUZU NEREDE YETİŞİR



Akdeniz bölgemizde yetişen özenle seçilmiş, doğal şeker oranı yüksek keçiboynuzu meyvelerinden geleneksel tadı, yoğunluğu, doğallığı ve zengin içeriği korunarak steril üretim koşullarında elde edilmektedir.
İçeriğinde organik asitler, zengin mineral, vitamin ve kalsiyum bulunan Pekmevital keçiboynuzu pekmezi yüzde yüz doğal mucizevi bir besindir.
HMF Değeri: Ürünün ısıtılması sırasında glikoz, fruktoz gibi şekerlerin asidik ortamda parçalanması sonucunda oluşan HMF’nin yükselmesi insan sağlığına zararlıdır. Gıdanın kalitesi HMF miktarı ile değerlendirilmektedir. Pekmez ne kadar çok ısıl işleme maruz kalırsa ve sıcaklığı artırılırsa HMF oranı o denli yükselir ve pekmez kalitesiz hatta zararlı hale gelir.

Avrupa Birliği standartlarına göre; HMF limitleri pekmez için 70 mg/kg olarak belirlenmiştir.

Pekmevital Keçiboynuzu Özü Pekmezi vakum yöntemiyle yapılmakta ve "HMF değeri 9,3mg/kg dır.”

 

HİÇBİR KATKI MADDESİ İHTİVA ETMEZ NATUREL'DİR.
 

Muhafaza şartları : Ürünü serin yerde orjinal ambalajında, ağzı kapalı olarak direk güneş ışığına maruz bırakmadan muhafaza ediniz.

 

KEÇİBOYNUZU'NUN FAYDALARI
 

Pekmevital Keçiboynuz'unun sağlık için faydaları!

Meyvesinin özüyle elde edilen Pekmevital Harnup keçiboynuzu özü, Güney Anadolu ve Akdeniz bölgesinde yetişen keçiboynuzu kimileri tarafından sevilerek yense de birçok kişi tarafından es geçiliyor. Oysa bu bitki içerdiği protein ve minerallerle yüzyıllardan beri sağlık saçıyor. İşte Pekmevital Keçiboynuzu'nun saymakla bitmeyen faydalarından birkaçı…

Pekmevital Keçiboynuzu anti allerjik ve antibakteriyel olan galik asit içermesiyle bağışıklık sistemini güçlendiriyor, alerjinin neden olduğu nefes darlığı problemine karşı etkili bir ilaç görevi görüyor. Alerjik nefes darlığı problemi olanlar için keçiboynuzu pekmezi oldukça fayda sağlıyor.

İçerdiği yüksek ham selüloz sayesinde bağırsak hastalıklarıyla savaşıyor, bağırsak kurdu, tenya gibi bağırsak parazitlerinin yok olmasını sağlıyor. Çocuklarda ve yetişkinlerde ishale karşı kullanılabiliyor. Balgam sökütürücü özelliğiyle sigara içenler için son derece fayda sağlıyor. Göğsü yumuşatıyor ve bronşları açıyor. Fosfor ve kalsiyum açısından zengin olması bakımından kemik erimesine karşı etkili bir koruma sağlıyor.
Barındırdığı vitamin ve minerallerle diş ve diş eti hastalıklarıyla savaşıyor. Mide ve bağırsak gazlarını dışarı atarak şişkinliği gideriyor. Kanın zehirli maddelerini temizliyor ve kansızlığı gideriyor.
Hafızayı güçlendiriyor ve konsantrasyonu arttırıyor. Düzenli şekilde yenilen keçiboynuzu akciğer kanserine yakalanma riskini azaltıyor.

 

SADECE ECZANELERDE SATILIYOR


Ürün sadece eczanelerde satılmaktadır pekmevital Doktorlar ve eczacılar tarafından tavsiye edilmektedir Analiz raporları mevcuttur çocuk ve yetişkinler kullanabilir kalp hastaları tansiyon hastaları kronik hastalar kullanabilir şeker hastaları 1 kaşık ürüne 2 damla limonla beraber kullanabilir katkı maddesi koruyucu glikoz bulunmamaktadır FAYDALARI Keçiboynuzu anti allerjik ve antibakteriyel olan galik asit içermesiyle  bağışıklık sistemini güçlendiriyor, alerjinin neden olduğu nefes darlığı problemine karşı etkili bir ilaç görevi görüyor.

 

KEÇİBOYNUZU NELERE İYİ GELİR
 

Alerjik nefes darlığı problemi olanlar için keçiboynuzu pekmezi oldukça fayda sağlıyor.

Afrodizyak özelliği taşır!

Sertleşme sorunu ve iktidarsızlık probleminin giderilmesine yardımcı oluyor. Bu cinsel probleme sahip erkeklerin keçiboynuzu kürü yapması tavsiye ediliyor.

Aynı zamanda keçiboynuzu sperm sayısını arttırarak çocuk sahibi olma ihtimalini arttırıyor.

İçerdiği yüksek ham selüloz sayesinde bağırsak hastalıklarıyla savaşıyor, bağırsak kurdu, tenya gibi bağırsak parazitlerinin yok olmasını sağlıyor.

Çocuklarda ve yetişkinlerde ishale karşı kullanılabiliyor.

Balgam söktürücü özelliğiyle sigara içenler için son derece fayda sağlıyor.

Göğsü yumuşatıyor ve bronşları açıyor.

Fosfor ve kalsiyum açısından zengin olması bakımından kemik erimesine karşı etkili bir koruma sağlıyor.

Barındırdığı vitamin ve minerallerle diş ve diş eti hastalıklarıyla savaşıyor.

Mide ve bağırsak gazlarını dışarı atarak şişkinliği gideriyor.

Kanın zehirli maddelerini temizliyor ve kansızlığı gideriyor.

Hafızayı güçlendiriyor ve konsantrasyonu arttırıyor.

Düzenli şekilde tüketilen keçiboynuzu akciğer kanserine yakalanma riskini azaltıyor.


 

Son Güncelleme: 14.01.2020 23:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.