Prof. Dr. Selim Şeker'den 'ACİL' kitap! 5G

Teknolojinin beşinci nesli 5G'nin ışın kılıcı!  Nesneleri internetten yönetince başımıza gelecekler listesi! Cep telefonunun kesinleşmiş riskleri hakkında son bilgiler! Radyasyon yayan ev aletlerinin tam dökümü! VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ!

05 Nisan 2018 Perşembe 05:26
Prof. Dr. Selim Şeker'den 'ACİL' kitap! 5G






Prof. Dr. Selim Şeker'den 'ACİL' kitap! 5G NESNELERİN İNTERNETİ  VE SAĞLIĞIMIZ


Radyasyonun "kötü", cep telefonlarının "tehlikeli" olduğunu artık sağır sultan bile duydu. Bunu hatırlatmak için yazmadık bu kitabı. Devletler eliyle, resmi kurumlar eliyle izin verilen elektromanyetik radyasyonun şiddeti, insan bedeninin ve doğanın kaldırabileceği seviyelerin çok çok üzerinde. Devamlı yenisi gelen bilimsel araştırmalar da gösteriyor, kanser, kısırlık, depresyon, kalp hastalıkları gibi ciddi bedeli var bu işin.

Üstelik an içinde yaşadığımız elektromanyetik dalgaların daha da beterinin getirilmesi planlanıyor: Teknolojinin Beşinci Nesli, 5G. Hiç bilmediğimiz, hiç tanımadığımız bir radyasyon şekli. Şimdikiler gibi, dalga dalga olmayacak. Nokta atışı ışınlar yayacak, ışın kılıcı gibi, mermi gibi. Kalabalık insan gruplarını uzaktan kontrol etmek için kullanılan, esasen askeriye için geliştirilmiş milimetrik radyasyon! 3 ila100 metrede bir, her sokakta, lamba direklerinin üstünde, otobüs duraklarında,evimizin dibinde bir "kutucuk" olacak artık. Tanıştıralım, milyonlarca yeni baz istasyonunuz!

Bitmedi, daha "nesnelerin interneti"nden bahsetmedik. Akıllı evler, şoförsüz arabalar, bütün elektrikli cihazlar hatta insan beyinleri hep birbirine bağlı olacak ve bütün bunları "akıllı" cep telefonları yönetecek. Dünya Ekonomik Forumu, 5G ve nesnelerin internetini, siber güvenlik ve doğal afetlerden sonra dünyanın en büyük üçüncü riski ilan etti ve uyardı: Dünyanın etrafına yerleştirilecek en az 20.000 uydu ile radyasyonsuz hiç bir yer kalmayacak! Nesnelerin interneti ile saldırılar çok daha yıkıcı olabilir. Uçak düşürme, arabaları durdurma veya çalıştırma, seçim sonuçlarını değiştirme, tıbbi cihazları uzaktan etkileyerek cinayet işleme gibi sonsuz ihtimaller var!

Peki kişisel çabamızla bizler ne yapabiliriz? Bilgi sahibi olmak çok önemli; zaten bunun için yazıldı bu kitap. Bebeğimizin odasından baby-phone'u çıkarmak, fiber optik internet aboneliğine başvurmak, "tasarruflu" diye pazarlanan "tehlikeli" ampulleri çöpe atmakla başlayabiliriz işe. Sonrası mı? Kitabın sayfalarında. Kapatın telefonu, çekin tüm fişleri ve okuyun lütfen. Size emanet olarak verilmiş bedeninizi, çocuklarınızı, ailenizi korumak için okuyun!

Prof. Dr. Selim Şeker

Prof. Dr. Selim Şeker, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünü bitirmiştir. Master ve doktorasını ABD'nin başkenti Washington D.C.'de bulunan George Washington Üniversitesi'nde tamamlamıştır.

2017'de Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden emekli olmuştur ve şu an part-time öğretim görevlisidir. Üsküdar Üniversitesi'nde tam zamanlı olarak çalışmaktadır.

Elektromanyetik Alanların Biyolojik Etkileri, Elektromanyetik Uyumluluk, EM Dalgaların Kablosuz Ortamlarda Saçılmaları ve Propagasyonu başlıca çalışma konuları ve verdiği dersler arasındadır.

NTU Üniversitesi Singapur, CyberCom ABD, BBC İsviçre şirketlerinde, George Washington Üniversitesi'nde ve NASA'da konusunda ileri düzeyde özgün bilimsel çalışmalar yapmıştır.

Araştırma yaptığı konularda yayınlanmış 10 kitap,15 Rapor,135 konferans bildirisi ve 49 özgün makalesi evrensel bilime katkılarının nicel bir ölçüsüdür.

Prof. Dr. Selim Şeker, insanların elektromanyetik alanlara maruziyeti konusunda TSE için iki standart hazırlamış olup TUBİTAK-MAM ve Telekomünikasyon Kurumu'na konusunda danışmanlık yapmıştır.

Hayykitap'tan yayımlanan kitapları:
5G Nesnelerin İnterneti ve Sağlığımız, Kasım 2018

Kansere Çözüm Var! (çok yazarlı), Ekim 2011
Cep Tehlikesi, Ekim 2009

'5G Nesnelerin İnterneti ve Sağlığımız'

Teknik Özellikler

Yazar: Prof. Dr. Selim Şeker

Yayınevi: Hayykitap 541

Kategori: Acil Serisi 29

Türü: SAĞLIK / Teknolojinin Riskleri / BİZE SÖYLENMEYENLER / Teknoloji

Birinci baskı: Kasım 2018

Sayfa sayısı: 192

Ebat: 15,5 x 23 cm

Fiyatı: 24 TL

ISBN: 978-605-2214-51-0

Barkod: 9786052214510

Son Güncelleme: 22.11.2018 23:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Betül 2018-04-05 12:11:40

Selam öncelikle yaklaşık 20 dk ayırdım ve ürünle ilgili yazdığınız tüm bilgileri detaylıca okudum 1 kaç haftadır eşimle olan cinsel hayatımız biraz problemli geçiyor. Bunun sebebi de benim cinsel isteksizliklerimin olması eşime hak veriyorum ama elimden de bir şey gelmiyor. Bu nedenle bu tip ürünler olduğunu başka evli bir arkadaşımdan öğrendim. Araştırırken karşıma en güvenilir ve kaliteli olduğunu düşündüğümü Estrogenolit damla ile karşılaştım. Bu zamana kadarki okuduğum ürünler arasında gerek içeriğiyle gerekse etkileriyle güvenimi kazandığını söyleyebilirim. Ejzane sitesi üzerinden sipariş verdim. 5-10 dk sonra dönüş yaptılar ve siparişimi onayladılar. Bir kaç konuda daha müşteri temsilcileri ile görüşme yaptım ve siparişimi tamamladım. Teşekkürler, etkilerini tekrar buradan paylaşacağım.

Misafir Avatar
ayhan 2018-04-06 02:59:07 @Betül

betül hanım selamlar esterogonilit hap mı daha etkili yoksa damlasını mı tavsiye edersiniz? kullanımda kontrol dışı bir olay yaşandımı. teşekkür ederim

Beğenmedim! (0)
Avatar
İsim Yok 2018-04-05 12:12:36

Arkadaşlar birşey sorucam kullanıp gerçekten etkisini görenler yazabilir mi lütfen? Gerçekten işe yarıyor mu ve kullananlar memnun mu?

Avatar
Sercan Yıldız 2018-04-05 15:06:33

Satın alırken beni kazklamayacak güvenilir site istiyorum. Yorumlarım neden gelmiyor

Avatar
emrah bulut 2018-04-06 00:33:56

estrogenolit hap fiyatları hakkında bilgi verirmisiniz, estrogenolit hap kullanım şekli bir de gerçekten faydasını gören oldu mu gelen yorumları yayınlıyormusunuz

Avatar
serkan izmirli 2018-04-05 07:39:58

estrogenolit hapı ya da estrogenolit damlasını güvenilir nereden bulabiliriz? fiyatı konusunda bilgi verebilirmisiniz.. geçenlerde sahte estrogenolit damlası haberleri çıktı bunlar doğru mu? teşekkür ederim

Avatar
Ejzane 2018-04-05 11:44:34

Merhaba,

Estrogenolit ürünleri ve diğer bir çok konuda ilaç dışı ürünler ile Türkiye'nin en önemli markalarından biri olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

İnternet sitemiz www.ejzane.com üzerinden güvenle sipariş verebilir, farklı konulardaki ihtiyaçlarınıza göre de ürünler için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Ejzane.com - Satış Departmanı

Avatar
hakan saygılı 2018-04-06 10:34:28

estrogenolit nerede üretiliyor bilgi almak istiyorum. bu ürünlerin ticaretini yapmak yasal mı daha önce polis edirnede sinek damlası baskınları vermişti ben de buna benzer bir ticaret yapsam yasal mı öğrenmek istiyorum

Avatar
ramazan 2018-04-06 19:12:34

Estrogenolit damla mı daha etkili yoksa hapı mı bilgisi olan tavsiyede bulunabilir mi acil. Estrogenolit deneyenlerin yorumlarını bulabileceğim bir yer var mı arkadaşlar. Ciddi bir sağlık sorunumuz var çözmek için bunu denemek istiyorum