PROF. DR. ULUKAYA: KANSERDEN KORUNMAK İÇİN MORALİNİZİ YÜKSEK TUTUN

ERCİYES Üniversitesi Genom ve Kök Hücre Merkezi tarafından 'Ölümcül Aktörler: Kanser Kök Hücreleri' başlıklı seminer düzenlendi. Seminerde konuşan Prof. Dr. Engin Ulukaya, "Kanserden korunmak istiyorsanız, moralinizi yüksek tutmalısınız"’...

22 Aralık 2014 Pazartesi 14:59
PROF. DR. ULUKAYA: KANSERDEN KORUNMAK İÇİN MORALİNİZİ YÜKSEK TUTUN






ERCİYES Üniversitesi Genom ve Kök Hücre Merkezi tarafından 'Ölümcül Aktörler: Kanser Kök Hücreleri' başlıklı seminer düzenlendi. Seminerde konuşan Prof. Dr. Engin Ulukaya, "Kanserden korunmak istiyorsanız, moralinizi yüksek tutmalısınız"’ dedi.
Dünya çapında yapılan kanser tedavisi araştırmalarının ele alandığı seminere konuşmacı olarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Engin Ulukaya katıldı. Seminerde, erken tanının kanser tedavisinde çok önemli bir faktör olduğunu belirten Prof. Dr. Ulukaya, dünyadaki kanser tedavisi araştırmalarını anlattı. Kansere karşı yeni tedavi yöntemlerinden de bahseden Prof. Dr. Ulukaya, “Kanser halkın ortak korkusu ancak hem kanserden korunmada, hem de kanser tedavisinde moralin çok büyük önemi var. Kanserden korunmak istiyorsanız moralinizi yüksek tutmalısınız” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.