Seydişehir Devlet Hastanesi doktoru Yaşar Culha ölüme gönderiyor

Seydişehir Devlet Hastanesi doktorları yetersiz ve ilgisiz kalınca, her gün onlarca vatandaş sağlık hizmeti almak için komşu ilçelere ya da Konya'ya gitmek zorunda kalıyor. Her toplantıda ilçedeki sağlık yatırımlarını ballandıra ballandıra anlatan Devlet Hastanesi yönetimi bu duruma bir açıklama getiremiyor.

15 Haziran 2016 Çarşamba 02:27
Seydişehir Devlet Hastanesi doktoru Yaşar Culha ölüme gönderiyor






Seydişehir Devlet Hastanesi doktoru Yaşar Culha ölüme gönderiyor


Sağlık Bakanlığı 2014 atamaları sırasında Seydişehir Devlet Hastanesi'ne atanan uzman doktor Yaşar Culha hastalarını adeta ölüme yolluyor. Sık sık vatandaşların şikayetlerine maruz kalmasına rağmen hasta doktor ilişkisi kurmayı bir türlü başaramayan Culha'nın ağır vakıalarda bile hastalara kötü davranması tepkilere neden oluyor. Hasta vatandaşlarla yeterince ilgilenmemesi yüzünden iç kanaması geçiren hastasını saatler sonra Konya'daki sağlık kuruluşlarına güçlükle yetiştirildiğini belirten vatandaşlar Sağlık Bakanlığı'nın adı geçen doktor hakkında yasal işlem yapılmasını istiyor. Hastalarla iletişim kurmakta güçlük çeken Dr. Culha'nın kaba davranışlarına maruz kalan vatandaşlar hastane yönetiminin de bu tür şikayetlere duyarsız kaldığını iddia ediyor..

VATANDAŞLARIN ŞİKAYETİNE HASTANE KULAKLARINI TIKADI


Seydişehir Devlet Hastanesi'nde Dahiliye Uzmanı Yaşar Culha'nın konu olduğu şikayetlere ise devlet hastanesi yönetimi adeta körleri sağırları oynuyor. Vatandaşların ilgili doktorun uyarılması için yaptığı başvurulara duyarsız kalınmasına tepki gösteren hasta yakınları "Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet haberlerini görünce tepki gösteriyoruz, ancak bu doktor burada sürekli hastaları, hasta yakınlarını azarlayarak canı burnunda olan vatandaşları tahrik ediyor. Hastane yönetimi bu konuyla ilgilenmiyor. Vatandaşa kaba davranan sağlık çalışanları yüzünden zor durumda kalıyoruz . Seydişehir Devlet Hastanesi yönetimi her gün onlarca hastanın Beyşehir'e gitmesinden utanç duymalı. Kendi ilçesinde sağlık hizmeti alamayan vatandaşların yıllardır komşu ilçelerde, Konya'da şifa araması buradaki yöneticilerin oturup ilgilenmesi gereken en önemli sorundur.  Yaşadığımız durumu hem Bimer'e hem de Sağlık Bakanlığı'na şikayet edeceğiz' diyerek önlem alınmasını talep ettiler.

GEÇMİŞ OLSUN SEYDİŞEHİR: MEHMET KOCA'NIN KALEMİNDEN OLAYIN ÖZETİ
 
Son Güncelleme: 17.06.2016 04:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Harun 2018-06-11 18:44:47

Hatalarını görmezden gelme ve yanlışta kenetlenme konusunda ağız birliği yaptıkları kesin. Bir bakmışsınız, sizi dinleyecek ya da yardımcı olacak kimse yok ortada. Şikayet edeceğinizi duyduklarında o kadar rahatlar ki, sanırsınız şikayetler örtbas ediliyor. Kaşarlanmış olmak bu olsa gerek.

Avatar
Rabis 2017-08-18 14:48:34

Sütü ve karakteri bozuk olanlar vatandaş için değil kendileri için uğraşır. Başınıza bu durumların gelmedi dualarıyla ey seydişehir hastanesi çalışanları