Şifa Hastanelerini hangi holding aldı

Kadıköy Şifa ve Ataköy Şifa hastaneleri Fiba Holding’in oldu.Rekabet kurulu 

25 Kasım 2016 Cuma 13:53
Şifa Hastanelerini hangi holding aldı






  Şifa Hastanelerini hangi holding aldı

Kadıköy Şifa ve Ataköy Şifa hastaneleri Fiba Holding’in oldu.Rekabet kurulu 
 Kadıköy Şifa Hastanesi AŞ hisselerinin tamamının Grup Florence Nightingale Hastaneleri AŞ tarafından devralınması işlemine izin verilmesini kararlaştırdı.
   Arkel Elektrik ve Elektronik AŞ’nin Mehmet Melih Küçükçalık ve Çağlar Ayaz’ın ortak kontrolünden Mehmet Melih Küçükçalık ve Mediterra Capital Partners II, LP.’nin ortak kontrolüne geçmesi işlemine izin verilmesi karara bağlandı.
   Ficosa International, S.A.’nın belli oranda hissesinin Panasonic Elektronik Satış AŞ tarafından devralınması suretiyle Ficosa International, S.A.’nın ortak kontrolden tek kontrole geçmesi işlemine izin verildi.
Thrace Basin Natural Gas (Türkiye) Corporation hisselerinin yüzde 100’ünün Valeura Energy (Netherlands) B.V. tarafından devralınması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.
   Fiba Holding sağlık sektörüne 2014’te Florence Nightingale hastanelerine yüzde 50 ortak olarak girmişti. Büyük bir hastane olan Florence Nightingale bünyesinde 4’ü Avrupa yakasında olmak üzere İstanbul’da toplam 5 hastane var.

Son Güncelleme: 25.11.2016 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.