TIR şoförünün organları 3 kişiye hayat verecek

TEM otoyolunun Dilovası mevkisinde 4 aracın karıştığı trafik kazasında ağır yaralandıktan sonra hastanede beyin ölümü gerçekleşen TIR şoförü 65 yaşındaki Mehmet Üstün’ün ailesi tarafından organları bağışlandı. Mehmet...

02 Mart 2015 Pazartesi 09:57
TIR şoförünün organları 3 kişiye hayat verecek






TEM otoyolunun Dilovası mevkisinde 4 aracın karıştığı trafik kazasında ağır yaralandıktan sonra hastanede beyin ölümü gerçekleşen TIR şoförü 65 yaşındaki Mehmet Üstün’ün ailesi tarafından organları bağışlandı. Mehmet Üstün'ün iki böbreği ve karaciğeri hastalara nakil edilmek üzere alındı.
TEM otoyolunun Kocaeli'ndeki Dilovası geçişinde geçen hafta meydana gelen kazada ağır yaralanan TIR sürücüsü Mehmet Üstün, önce Kocaeli'deki hastaneye kaldırıldı. Daha sonra da Yalova'daki özel bir hastaneye sevk edildi. Ancak tüm tedaviye rağmen geçen Cumartesi günü Üstün'ün beyin ölümü gerçekleşti.
 Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde oturan Mehmet Üstün'ün yakınları, doktorların önerisini kabul ederek organlarını bağışladı. Gerekli işlemler yapıldıktan sonra Üstün'ün iki böbreği ve karaciğeri, nakil bekleyen ve dokuları uygun olan 3 hastaya nakledilmek üzere alındı. 
Mehmet Üstün'ün cenazesi de dün Akyazı İlçesi'ne getirilerek Karaçallık Mahallesi'nde toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.