Uluslararası İzmir Yoga Şöleni 7 nisanda başlıyor

Geleneksel İzmir Yoga Şöleni bu yıl 7 - 9 Nisan tarihleri arasında düzenleniyor. Başta İzmir ve Ege Bölgesi olmak üzere bu yıl şenliğe geniş bir katılım bekleniyor.

01 Nisan 2017 Cumartesi 00:01
Uluslararası İzmir Yoga Şöleni 7 nisanda başlıyor







Uluslararası İzmir Yoga şenliği 7 nisanda başlıyor

İzmir Uluslararası Yoga Şöleni'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı ve Yoga Academy’nin kurucusu Akif Manaf yönetiminde "Keşfet Kendini" sloganıyla yapılacak olan şölen, İzmir'in kalbinde Anemon İzmir Otel'de gerçekleşecek. Geleneksel hale gelen Yoga Şöleni, başta İzmir olmak üzere Ege Bölgesi, tüm Türkiye ve uluslararası alandan oldukça geniş bir katılımla gerçekleşiyor. Her yaştan kişinin yoğun ilgisini gören bu sağlık dolu organizasyon, pelvis, karın, göğüs, boyun ve alın çakralarından oluşan 6 pratik çakra çalışmasını içeriyor. Çalışmalar, yeni başlayanlar için de uygun olup herkes organizasyona dilediği ölçüde katılabilecek.

SAĞLIKLI HAYAT İÇİN YOGA

Günümüz dünyasının her geçen gün artan karmaşası içinde, yaşam kaygıları, tırmanan şiddet eğilimi, elektromanyetik kirlilik, küresel ısınma gibi pek çok gerçeklik bireysel ve toplumsal sağlığı kaçınılmaz olarak olumsuz yönde etkiliyor.

Henüz 30'lu yaşlarda olan pek çok kişide, bir veya birkaç sağlık sorununa rastlamak neredeyse olağan hale gelmiş durumda. İşte tam bu noktada yaşamınızda bütünsel bir çözüm arıyorsanız, Orijinal Yoga Sistemi teknikleri tam size göre. İzmir'de 7-8-9 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan ve dünyadaki ilk ve tek gerçek Yoga Şöleni olarak bilinen Uluslararası İzmir Yoga Şöleni'ne katılarak, daha sağlıklı ve mutlu bir yaşama kapı aralayabilirsiniz.

Ayrıca Uluslararası Yoga Federasyonu yetkililerinden alınan bilgiye göre, organizasyonda Yoga Üstadı Akif Manaf, şimdiye kadar Yoga alanında yayınlanan 47 kitabı ve yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören son kitabı "Yalnızlık Nedir ve Nasıl Aşılır" için imza verecek.

 
Son Güncelleme: 01.04.2017 00:08
Anahtar Kelimeler:
İzmir Yoga şenliği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haluk 2017-04-01 11:43:06

Çok güzel ve faydalı bir haber..