Umreden dönen 2 kişi Mers virüsü şüphesiyle hastanede

Aziz GÜVENER/ADAPAZARI (Sakarya), () - UMREDEN Sakarya'nın Ferizli ile Karasu İlçesi'ne dönen iki kişi, yüksek ateş şikayetiyle Devlet Hastanesi'ne başvurunca, MERS virüsü taşıma olasılığı ile Sakarya Eğitim ve Araştırma...

29 Ocak 2015 Perşembe 13:44
Umreden dönen 2 kişi Mers virüsü şüphesiyle hastanede






Aziz GÜVENER/ADAPAZARI (Sakarya), () - UMREDEN Sakarya'nın Ferizli ile Karasu İlçesi'ne dönen iki kişi, yüksek ateş şikayetiyle Devlet Hastanesi'ne başvurunca, MERS virüsü taşıma olasılığı ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Dün öğle saatlerinde Umre'den Ferizli İlçesi'ne dönen 50 yaşlarındaki bir kişi yüksek ateş şüphesiyle ilçe devlet hastanesi acil servise geldi. Bu kişi Mers virüsü taşımış olabileceği göz önüne alınarak hazırlanan bir odada özel odada karantina altına alındı. Bu esnada acil servis kapatılırken hasta Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi.

Akşam saatlerinde de yine Umre'den dönen bir başka kişi yüksek ateşle getirildiği Karasu İlçe Devlet Hastanesi'nde Mers Virüsü şüphesi ile hastaneye götürüldü. Hastaneye giriş çıkışlar bir süre engellendi. Hasta özel elbiseler ve maskeler takan görevlilerle birlikte Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Hastanede özel odada tedavileri süren ve gözlem altında tetkikleri yapılan kişinen Mers virüsü taşıyıp taşımadıkları tetkiklerden sonra anlaşılacak.   FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.