Vaser ile estetik Kadınların yeni gözdesi

Kadınların en büyük düşmanı düşük sarkık ve çıkık kalçalar için uygulanan Vaser Lipo uygulaması kısa sürede yuvarlak düzgün hatlar kazandırıyor.

25 Ağustos 2015 Salı 04:31
Vaser ile estetik Kadınların yeni gözdesi






Vaser ile estetik Kadınların yeni gözdesi

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Altan Yücetaş, kadınların kabusu haline gelen düşük, sarkık, çıkık, fazla büyük ya da fazla küçük kalçalara yapılan estetik müdehaleleri anlattı. Vaser teknolojisi sayesinde, artık protezlerin yerini kendi yağınız alıyor. Kalıcılığı ve konforu daha fazla, iyileşme dönemi ise daha kısa...

KALÇA VE BASENLER İÇİN VASER


Kadınların şekle sokmakta en çok zorlandığı bölge şüphesiz ki kalça ve basen bölgesidir. Kimi zaman fazla küçük olan kalçalar kişiye erkeksi bir görünüm katabilir, kimi zaman da aşırı kilo alıp verme yüzünden düşüklük ya da deri sarkıklığı oluşabilir. Daha kadınsı, çekici bir görüntü için ideal olan ince bir bel, kavisli ve sıkı bir basen çizgisi ve yuvarlak hatlı bir siluettir. Eğer bu tanım size uzaksa endişelenmeyin. Çünkü Vaser lipo teknolojisi kişiyi inceletmenin yanında, şimdi de popo estetiğinde de harikalar yaratıyor.

Vaser liposuction ameliyatında yağ hücresine duyarlı olan ses dalgalarıyla yağlar sıvılaştırılıyor ve ince kanüllerle bölgeden çekiliyor. En büyük avantajı, sonrası hızlı iyileşme ve alınan yağların kişinin istediği bölgesinde kullanılabilir olması...

YUVARLAK HATLAR İÇİN

Popo estetiğinde de son günlerde giderek artan bir ivme ile kullanılan vaser liposuction yöntemi, ortaya oldukça yüz güldürücü sonuçlar çıkarıyor. Üstelik beautycell yöntemi ile artık bu yağların kalıcılığı daha fazla. Yani istemediğiniz bölgenizden alınan yağlar, poponuza daha kalkık ya da daha yuvarlak ve çıkık bir görüntü vermek için kullanılabilir.

KALÇA ŞEKİLLENDİRMEDE ÖNEMLİ ADIM

Kalça şekillendirme yöntemi olarak uzun yıllardır protez kullanılmaktaydı. Ancak günümüzde Vaser lipo ile yapılan estetik müdehaleler, protezlerin papucunu dama atmış gibi görünüyor. Vaser ile yapılan popo estetiği, protezlere göre oldukça avantajlı. Öncelikle hasta çok kısa bir iyileşme dönemi geçiriyor. Protezlerde zaman zaman görülebilen yara açılmaları, vaser liposuction ile yapılan kalça estetiğinde görülmüyor.

KİŞİNİN KENDİ YAĞI KULLANILIYOR

Kişinin kendi yağı kullanıldığı için hasta, daha konforlu olarak sosyal hayatına dönebilir.  Vaser yöntemi ile yapılan popo estetiğinde bir devrim niteliğinde olan kök hücre teknolojisinden de yardım alıyoruz. Yağları aldığımız bölgeden kök hücreleri ayrıştırıyor ve yağ enjeksiyonu yapılacak olan yerlere uyguluyoruz. Bu uygulama alanında cildin neye ihtiyacı varsa, kök hücre ona dönüşüyor. Yani yüzdeki çizgi ve çukurlar dolabiliyor, göğüsler daha dolgun bir forma girebiliyor ve kalça şekillendirilebiliyor. Üstelik beautycell tekniği ile hem daha kalıcı hem de daha etkili sonuçlarla.

VASER LİPOSUCTİON İLE İNCELME

İdeal kalça ve görüntüsünü yakalamak için kimi zaman vaser liposuction ile bel, basen ve iç bacakların da bir miktar inceltilmesi gerekebilir. Tüm bunların kombine olarak tek bir ameliyat içinde gerçekleşmesi mümkündür.

Popo estetiğinde iyileşme dönemi birçok hastanın aklını kurcalayan bir konu. Ameliyattan sonra hastalarımızdan 3 hafta boyunca korse takmasını istiyoruz. Ancak bu korse kalçaya yapılan işlem için değil, vaser liposuction ile yağ aldığımız bölgenin daha sağlıklı ve hızlı iyileşmesi içindir. Ameliyatlarda 0.4 ya da 0.5 mm’lik 2 noktadan giriş yapılır. Dolayısıyla bu ameliyatı olanlarda izler, iyileşme döneminden sonra belli olmayacak kadar küçük ve siliktir. Yağ enjeksiyonu yapılan popo, 3 gün içinde oturmaya başlar. İşlemde hiç dikiş yoktur ve 3’üncü gün kontrol sonrası hasta rahatlıkla sosyal hayatına dönebilir.

Kimi zaman da aşırı kilo alıp vermeye bağlı olarak popo kaldırma ya da germe işlemlerine ihtiyaç duyulabilir. Bu ameliyatlarda tek bir kesi ile hem bel hem de popo germe yapılabilir. İz, çamaşırın içine gizlenecek şekilde bel ve popo arasındadır. Germe işlemi yapılan bir hasta, 7’inci gün oturmaya başlayabilir. Hastanede bir gün kalınması yeterlidir ve ameliyattan sonra korse dışında özel bir çamaşır kullanmasına gerek kalmaz.
 
BİRİNCİ AYDAN İTİBAREN SPOR

Birçok yönden avantaj sunan vaserlipo, popo estetiğinde de hastaya sosyal yaşama hızlı dönüş sağlıyor. Vaser liposuction ile popo estetiği yaptıran bir kişi, ameliyattan sonra düşük tempolu yürüyüşlere başlayabilir ve birinci aydan itibaren her türlü sporu yapabilir. Germe ve protez işlemlerinde ise hastalarımızın ikinci aydan sonra spora başlamalarını tavsiye ederiz.

İleri cerrahi yöntemler ve başarılı hekimler sayesinde popo estetiği, günümüzde giderek artan bir sıklıkla yapılmakta ve her geçen gün birçok kadın bu yolla hayatına daha kadınsı hatlarla daha mutlu şekilde devam etmektedir. Üstelik artık vaser tekniği ile daha kolay, beautycell yöntemi ile daha kalıcı bir şekilde...


Son Güncelleme: 25.08.2015 04:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.