Yağları eriten buz Türkiye'de: -40 derecede zayıflatıyor

Fransız sosyetesinin ünlü Türk diyetisyeni Özlem Posbaşaoğlu, -40 derecede yağları yakma imkanı veren Cryo21 tekniğini İstanbul'a taşıdı.

24 Aralık 2015 Perşembe 01:36
Yağları eriten buz Türkiye'de: -40 derecede zayıflatıyor






Yağları eriten buz Türkiye'de: -40 derecede zayıflatıyor

Zayıflamak için en zorlu yollardan bile sonuç alamayanlar, Fransız sosyetesinin vazgeçilmez ürünü Cryo21 Türkiye'de. Fransa’da uzun yıllardır zayıflama teknikleri üzerine eğitimi alan uzman diyetisyen Özlem Posbaşoğlu, Fransa’da devrim yaratan Cryo21 ile artık Türkiye'de bayanları ve erkekleri zayıflatacak.

Uzun yıllar Fransaızları zayıflatan ünlü diyetisyen Özlem Posbaşoğlu, " Diyet yapıyorum,zayıflayamıyorum,sadece yüzümle bacakların inceliyor,her yolu denedim ama başarılı olamadım. Kilo verdim, vucüdum sarktı diyenlerden misiniz? Cryo21 cihazının -40 derecede yağlarınızı dondurarak, karın,kalça, bacak, bel gibi inatçı yağ dokusu olan bölgelerde zayıflamanızı sağladığını'' söyledi. Posbaşoğu,''İlk seansta gözle görülür bir neticeyle zayıflamada son noktayı koyuyoruz.Cerrahi müdaheleye alternatif,Avrupa'da zayıflama teknikleri içerisinde başarılı bilinen Cryo21 Türkiye'de zayıflamada çığır açacak" dedi..
Son Güncelleme: 24.12.2015 01:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.