Yüzlerce hekim Antalya'da buluşuyor

10. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi ve 6. Uluslararası Çocuk ve Ergen Psikofarmakolojisi Sempozyumu

24 Nisan 2018 Salı 07:04
Yüzlerce hekim Antalya'da buluşuyor






Yüzlerce hekim Antalya'da buluşuyor

Psikiyatrik hastalıkların tedavisi konusundaki yenilikleri bilimsel verilerle paylaşmak üzere dünyadan ve Türkiye'den yüzlerce hekim ve konuşmacı 10. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi & 6. Çocuk ve Ergen Psikofarmakolojisi Sempozyumu'nda Antalya'da bir araya geliyor. Gloria Kongre Merkezi'nde 25-29 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek oturumlarda ana tema olarak "Yaşam Boyu Psikiyatri ve Terapötikler" belirlendi.


Psikiyatrik hastalıkların tedavisi konusunda Türkiye'de düzenlenen en geniş kapsamlı kongresi ve sempozyumu için Psikofarmakoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. M. Kemal Sayar şunları söyledi:

Çözümler sunulacak


"Beş gün sürecek kongre programı sırasında, seçkin ulusal ve uluslararası konuşmacılar, psikofarmakoloji alanındaki güncel bilgi ve öne çıkan yenilikleri paylaşmanın yanı sıra dirençli olgularda en son yönelimleri interaktif bir şekilde aktaracak, klinisyenlerin günlük uygulamalarda karşılaştıkları zorluklara pratik çözümler sunacak ve biyolojik psikiyatri, nörobilim ve psikiyatrik nörogörüntüleme alanlarındaki güncel gelişmeleri ele alacaklardır. Buna ek olarak farmakolojik olmayan psikiyatri tedavilerini ve bu tedavilerin yönetim standartları ele alan sunum ve tartışmaları programa dahil ederek psikiyatri tedavilerinde entegrasyona katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Üstün araştırma ödülü verilecek


Daha önceki kongrelerimizde olduğu gibi seçkin davetli konuşmacılarımız alanlarındaki güncel gelişmeleri konferans, panel, ikili/çoklu tartışmalar ve uydu sempozyumlar aracılığı ile aktaracaktır. İlgili katılımcılarımız içinse çalıştay, uzmanla buluşma ve sertifika kursları düzenlenecektir. Sunum yapmak üzere kabul edilmiş bildiriler SCI-E (Science Citation Index Expanded) dizininde yer alan Psychiatry & Clinical Psychopharmacology Özel Ek Sayısında yayınlanacaktır. Poster jürisi tarafından değerlendirilen ve seçilen üç çalışmaya ise 'Psikofarmakoloji Derneği Üstün Araştırma Ödülü' verilecektir."

Son Güncelleme: 24.04.2018 04:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.