2014 Enduro Sezonu Antalya'da Noktalandı

ANTALYA, () - TÜRKİYE Enduro Şampiyonası'nın son ayağı Antalya Konyaaltı'nda düzenlenirken, 2014 yarış takvimi güneşli bir havada noktalandı. Antalya Çakırlar Taş Ocağı mevkisinde Antalya Enduro Motosiklet Kulübü tarafından organize...

23 Kasım 2014 Pazar 17:37
2014 Enduro Sezonu Antalya'da Noktalandı






ANTALYA, () - TÜRKİYE Enduro Şampiyonası'nın son ayağı Antalya Konyaaltı'nda düzenlenirken, 2014 yarış takvimi güneşli bir havada noktalandı.
Antalya Çakırlar Taş Ocağı mevkisinde Antalya Enduro Motosiklet Kulübü tarafından organize edilen yarışa ikisi kadın 58 sporcu katıldı. Yüzlerce vatandaşın ilgiyle izlediği yarışlar, Toros Dağı'nın eteklerindeki enduro yarış parkurunda, Türkiye'nin dört bir yanından gelen, profesyonel yarışçıların doğaya ve zamana karşı mücadeleleri ile geçti. Özellikle ekstrem etabında atlama rampalarında sporcuların yaptığı hareketler, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.
Ekstrem Test'ten sonra enduro etabını üç kez geçen yarışçılar, dar patikalardan, keçi yollarından ve kaya geçişinden oluşan orman bölümü katetti. Orman içinde tüm enduro tekniklerini uygulamaya çalışan yarışçılar, patikalardan geçerek finişe ulaşmaya çalıştı. Ekstrem etabı ve Enduro Test etabınını A-B sınıfları üç kez, C ve Bayanlar sınıfı da iki kez geçti. Ekstrem ve Enduro Test etapları yarışın en heyecanlı alanları olurken, padok alanının yanındaki Ekstrem Test'teki yapay ve doğal engeller yarışçıları bir hayli zorladı.

Kategorilerinde dereceye girenler ise şöyle:
"E1A: İbrahim Ercansungur, Süleyman Aydın, Ediz Güven, E2A: Murat Erşahin, Necmi Kozlu, E3A: Erdal Yavuz, Yıldırım Hakkı Ünal, E1B: Ahmet Okatan, İdris Demiral, Yılmaz Kaya, E2B: Sinan Şahinkaya, Yahya Çağlar Aşım, Rafet Karakuş, E3B: Cemil Yurt, Hakan Atay, EC: Abdullah Aycan, Mevlüt Kolay, Salih Serim."
FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.