3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etabı'nda şampiyonlar belli oldu

UĞUR DEMİRKIRDI -  ERZİNCAN / FOTO: RECEP DEMİRCİ Erzincan'da düzenlenen ve Philips Televizyon'un ana sponsorluğunda yapılan, Spor Toto'nun da desteklediği Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etabı sona erdi. Erzincanlıların büyük...

22 Mayıs 2015 Cuma 19:09
3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etabı'nda şampiyonlar belli oldu






UĞUR DEMİRKIRDI -  ERZİNCAN /

FOTO: RECEP DEMİRCİ

Erzincan'da düzenlenen ve Philips Televizyon'un ana sponsorluğunda yapılan, Spor Toto'nun da desteklediği Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etabı sona erdi.

Erzincanlıların büyük ilgi gösterdiği ve 13 Şubat Spor Salonu'nda yapılan şampiyonada erkeklerde Savaş Bulut'u 43-42 mağlup eden Lütfi Çenet birinci oldu.

KADINLARDA KIRAN KIRANA YARIŞMA GÜLŞEN DEGENER'İN

Kadınlarda ise birinciliği Gülşen Degener kazandı.


G. Müjde Karakaşlı'yı 30-28 mağlup eden Degener 2. Etabı 1. Sırada tamamladı.

Şampiyonların maçı olarak adlandırılan bu final öncesi Degener'in Avrupa 2.'liği, Karakaşlı'nın Avrupa üçüncülüğü apoleti vardı.

GENÇ ERKEKLERDE ŞAMPİYON ARDA GÜNGÖR

Genç Erkeklerde Arda Güngör, O. Alperen Ertan'ı 25-17 yenerek birinci oldu.

Almanya'nın Brandenburg eyaletinde yapılan Avrupa Bilardo Şampiyonası'nda U-17 gençler şampiyonu olan Arda Güngör, Erzincan'daki Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nın 2. etabında 10 sayı çekmeyi de başararak hedefe ulaştı ve zirvede yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.