A Milli Futbol Takımı, İstanbul'daki hazırlıklarını tamamladı

 İSTANBUL / 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 3 Eylül Perşembe günü Letonya, 6 Eylül Pazar günü ise Hollanda ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, bu akşam Konya'ya hareketinden önce TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim...

01 Eylül 2015 Salı 21:28
A Milli Futbol Takımı, İstanbul'daki hazırlıklarını tamamladı






 İSTANBUL /

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 3 Eylül Perşembe günü Letonya, 6 Eylül Pazar günü ise Hollanda ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, bu akşam Konya'ya hareketinden önce TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde saat 19.00'da basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmana tüm futbolcular katıldı. Antrenmanda, koordinasyonlu ısınmanın ardından 5'e 2 oyun, sınırlı alanda taktik oyun ve çift kale taktik çalışma yapıldı. Rejenerasyon koşusu ve stretching ile antrenman sona erdi.

Arda Turan kontrollü şekilde takım antrenmanına dahil edilirken, Şener Özbayraklı ise takımla birlikte düz koşu yaptıktan sonra tedbir amaçlı olarak fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı saha çalışması yaptı.

A Milli Takım, bu akşam saat 22.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Konya'ya gidecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.