A Milli Hentbol Takımı Hırvatistan İle Karşılaşacak

İstanbul- A Milli Erkek Hentbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 1. Grup 2. maçında Hırvatistan ile karşılaşacak. 2 Kasım Pazar günü saat 16:00'da başlayacak karşılaşma Ankara Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Spor Salonu'nda...

31 Ekim 2014 Cuma 18:20
A Milli Hentbol Takımı Hırvatistan İle Karşılaşacak






İstanbul-

A Milli Erkek Hentbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 1. Grup 2. maçında Hırvatistan ile karşılaşacak.

2 Kasım Pazar günü saat 16:00'da başlayacak karşılaşma Ankara Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Spor Salonu'nda oynanacak. Mücadeleyi İsveçli hakem çifti Mirza Kurtagic, Mattias Wetterwik yönetecek.


2016 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası eleme grubunda Milli Takımın rakiplerinden Hırvatistan, en zorlu rakip.

4 kez katıldığı Olimpiyat Oyunlarında 1996 (Atalanta) ve 2004 (Atina) yıllarında altın madalya kazanma başarısı gösterdi. 2012'deki son olimpiyat oyunlarında ise bronz madalya kazandı.

11 kez katıldığı Dünya Şampiyonalarında 1 altın, 3 gümüş, 1 bronz madalya kazanan Hırvatistan, 2 kez de Avrupa Şampiyonalarında ikinciliği (2008-2010) bulunuyor. Bugüne kadar Hırvatistan ile 4 kez karşılaşan A Milli Takımın rakibine karşı galibiyeti bulunmuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.