A Milli Takım Kosova sınavında.İlk onbirler belli oldu.

  2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde I grubundaki 4.cü maçına Antalya’da çıkıyor.   

12 Kasım 2016 Cumartesi 16:15
A Milli Takım Kosova sınavında.İlk onbirler belli oldu.






A Milli Takım Kosova sınavında.

   2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde I grubundaki 4.cü maçına Antalya’da çıkıyor.   
   Maç öncesi milli takımdan 4 isim (Enes,Çağlar,Okay ve Bilal) kadrodan çıkarıldı.Kosova ile ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya gelecek olan Millilerimiz  son sıradaki rakibimizi yenmek için sahaya çıkacak.Gruptaki ilk 3 maçında galibiyet alamayan Milli Takımızın bu maçtan galibiyetle ayrılması bekleniyor.
   Antalya’da saat 20.00 de başlayacak maçı Macaristan Futbol Federsayonundan Tamas Bognar yönetecek.Bognar’ın yardımcılıklarını Balazs Buzas ve Zsolt Varga yapacak.Maçın dördüncü hakemi ise Ferenc Karako.Maçı TV8 naklen yayınlacak.
   Grubumuzdaki diğer karşılaşmalarda Hırvatisdan ile İzlanda saat 20.00 ‘de Zagreb’te,Ukrayna ile Finlandiya 22.45’de Odessa’da karşılaşacaklar.
   Milli Takım onbiri.
 Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Ahmet Çalık , Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Hakan Çalhanoğlu, Volkan Şen, Arda Turan, Burak Yılmaz.
Son Güncelleme: 12.11.2016 18:06
Anahtar Kelimeler:
KosovaA Milli Takım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.