A Milli Takım Lüksemburg maçının hazırlıklarına başladı

Lüksemburg-(Fotoğraflı) A Milli Futbol Takımı, Lüksemburg ile 31 Mart Salı günü deplasmanda oynayacağı özel maçın hazırlıklarına bugün TSİ 19.00'da Henri Dunant Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla başladı. Türkiye Futbol Direktörü...

29 Mart 2015 Pazar 22:05
A Milli Takım Lüksemburg maçının hazırlıklarına başladı






Lüksemburg-(Fotoğraflı)

A Milli Futbol Takımı, Lüksemburg ile 31 Mart Salı günü deplasmanda oynayacağı özel maçın hazırlıklarına bugün TSİ 19.00'da Henri Dunant Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla başladı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde, sağanak yağmur altında basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda aday kadroda bulunan 15 futbolcu yer aldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman sınırlı alanda jokerli ve dar alanda çift kale oyun ile devam etti. Rejenerasyon koşusu ve stretching ile idman sona erdi.

Dün akşam Hollanda ile oynanan maçta forma giyen Caner Erkin, Selçuk İnan, Volkan Şen ve Ozan Tufan ise kamp otelinde rejenerasyon yaptı.

A Milliler, yarın TSİ 19.00'da maçın oynanacağı Josy Barthel Stadyumu'nda yapacağı çalışma ile hazırlıklarını tamamlayacak. Medya mensupları, bu çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümünü takip edebilecek. İdman öncesinde saat 18.30'da Türkiye Futbol Direktörü Terim stadyumda bir basın toplantısı düzenleyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.