Abdullah Gül Üniversitesi'nde Galibiyet Sevinci

ABDULLAH Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Basketbol 1'inci Ligi 2014-2015 sezonu açılış maçında Kadir Has Spor Salonu’nda Adana Botaş'ı 75-53 yenerek, ilk galibiyete imza attı. ABDULLAH Gül Üniversitesi...

30 Ekim 2014 Perşembe 11:07
Abdullah Gül Üniversitesi'nde Galibiyet Sevinci






ABDULLAH Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Basketbol 1'inci Ligi 2014-2015 sezonu açılış maçında Kadir Has Spor Salonu’nda Adana Botaş'ı 75-53 yenerek, ilk galibiyete imza attı.
ABDULLAH Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü başantrenörü Ayhan Avcı, Adana Botaş'ı yenerek lige galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Avcı, ligin ilk galibiyetini taraftarlarına armağan ettiklerini belirterek, haklı bir galibiyet aldıklarını dile getirdi. Avcı, "Sezonun ilk maçını kazandığımız için mutluyuz. Geçen senelerden daha iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. Özellikle hücum hattında daha hazır değiliz, ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Maçın başında çok tutuk oynadık, sonra açıldık. Oyuncuların çoğunluğu ilk kez bir arada oynadı. Adana Botaş iyi bir takım. Bugün için memnunum ama tam olarak yeterli değil. Takımım gelecek adına ışık veriyor. Çok keyifli bir takım olacak" dedi. Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ligdeki ikinci maçında 2 Kasım 2014 Pazar günü saat 16.30’da deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

FOTOĞRAF
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.