Acun yeni kanal alıyor

Acun Ilıcalı yeni bir spor kanalını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

26 Eylül 2016 Pazartesi 13:21
Acun yeni kanal alıyor






Sporda da önemli yatırımlar yapma kararı alan Acun Ilıcalı, önümüzdeki günlerde yeni bir spor kanalını hayata geçirecek.
NBA maçlarının yanı sıra A Milli Futbol Takımı'nın 2018 Dünya Kupası Elemeleri'ni de yayınlayacak olan TV8, yeni içerikler için görüşmelerini sürdürüyor.

NBA maçlarının yanı sıra bazı spor organizasyonlarını da bünyesine dahil eden Acun Medya'nın yeni bir spor kanalı için düğmeye bastığı öğrenildi.
Sporda da büyük öneme sahip yatırımlar yapma kararları alan Acun Ilıcalı, gelecek günler içinde yeni bir spor kanalını da hayata geçirecektir.

NBA maçları yanı sıra olarak da A Milli Futbol Takım'larının 2018 Dünya Kupası Eleme maçlarını da yayınlayacak olan TV8 kanalında, yeni içeriklerin olmasu için de görüşmelerine devam etmektedir.
Türk kanallarına sunmuş olduğu program projeleri ile Türk halkının beğenisini kazanan Acun Ilıcalı yeni projelere adım atmaya devam ediyor. Tv8'i geçtiğimiz yıllarda satın alan Acun ılıcalı TV hayatına yeni kanallar ekleyerek devam edecektir.

Son Güncelleme: 26.09.2016 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.