Adana'da şampiyonluk kutlaması

Gökhan KESKİNCİ/ADANA, () - ADANA'da Galatasaraylı taraftarlar ligin bitmesine bir hafta kala gelen şampiyonluğu, yollarda kortej oluşturup, marş ve tezahüretlarla kutladı. Fenerbahçe'nin Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından...

26 Mayıs 2015 Salı 01:29
Adana'da şampiyonluk kutlaması






Gökhan KESKİNCİ/ADANA, () - ADANA'da Galatasaraylı taraftarlar ligin bitmesine bir hafta kala gelen şampiyonluğu, yollarda kortej oluşturup, marş ve tezahüretlarla kutladı.
Fenerbahçe'nin Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından ellerinde bayraklar, üstlerinde de formalarla sokağa dökülülen binlerce Galatasaray taraftarı, gece boyunca şampiyonluğu kutladı. Kent merkezinde yüzlerce araçla konvoy oluşturan Galatasaraylılar, renkli görüntüler oluşturdu. Araç içinde kornaya basıp, Galatasaray bayrağı sallayan taraftarlar, şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.